Valls, convidat d’una jornada sobre “convivència lingüística” de SCC a Barcelona

La secretària d'Estat d'Espanya Global, Irene Lozano, inaugurarà la trobada | Una de les taules tractarà la llengua "com a arma política"

El regidor de l’Ajuntament de Barcelona i ex primer ministre francès Manuel Valls és un dels convidats destacats anunciats per Societat Civil Catalana per a la Jornada sobre Convivència Lingüística que ha organitzat per a aquest dissabte, informa Europa Press.

La diputada socialista Eva Granados, els de ciutadans Sonia Sierra i Sergio Sanz i el del PP Juan Milián són altres dels convidats, tot i que destaca la presència de la secretària d’Estat d’Espanya Global, Irene Lozano. Exeurodiputada d’UPyD i autora de la frase que comparava l’1-O amb una violació, Lozano serà l’encarregada d’inaugurar la trobada, que se celebra demà durant tot el dia al CCCB.

La jornada inclou diverses ponències, conferències i meses de debat, com ara la titulada Llengua i educació a Catalunya o una altra sobre La llengua com a arma política. La cirereta la posarà el periodista Arcadi Espada amb una intervenció sota el títol Les llengües separen

Més informació

Comentaris

    irónico 06/09/2019 9:52 pm
    Valls de mis entretelas, dile a la lozano que intentar acabar con la cultura de un pueblo, es un genocidio no violento ( a veces si ) incluido lógicamente su idioma. Pero tu país Francia acaba de aprobar una ley en defensa del catalán, como ya hizo con el euskera y el corso, que no te enteras Valls de mis entretelas. pero no te acerques por Francia que te corren a gorrazos

Nou comentari