Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’unionisme crida als estudiants afins a enfrontar-se als piquets per fer classe durant les vagues
  • CA

Unes desenes d’universitaris s’han concentrat aquest dimecres a la plaça Universitat de Barcelona per reclamar que puguin fer classe durant les vagues convocades pels sindicats estudiantils en contra de la sentència de l’1-O. L’associació de joves constitucionalistes S’ha Acabat ha convocat l’acte amb el lema ‘Jo sí vaig a classe’ i ha animat els estudiants unionistes a concentrar-se demà davant dels piquets de vaga per superar-los i poder fer classe.

La presidenta de l’entitat, Julia Moreno, veu “fonamental” que els professors i estudiants que no estan d’acord amb la “imposició d’una ideologia” i que una “vaga política” els impedeixi anar a classe que s’organitzin i “alcin la veu”. “Ja n’hi ha prou que la Barcelona en flames o les universitats ocupades siguin portada, les portades han de ser els joves que defensen la llibertat i els drets”, ha explicat.

Durant l’acte han parlat membres de S’ha acabat i un professor universitari, que han reclamat el dret a discrepar amb normalitat i convivència, a fer classes sense pressions dels independentistes. També han demanat a les universitat neutralitat institucional. PP i Cs, així com altres entitats com l’ACVOT i Impulso Ciudadano, han donat suport a l’acte.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa