Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Una broma d’una consellera dels comuns amb els blocs de formigó encén les xarxes
  • CA

Una broma d’una consellera de BComú amb els blocs de formigó ha encès les xarxes socials. La consellera dels comuns al districte de Sant Martí, Sílvia Casorrán, ha publicar una fotografia seva sobre una bala de palla en la qual assegura que ha anat a la “Catalunya profunda” a fer un estudi sobre “productes innovadors” que substitueixin els polèmics blocs de formigó que durant la pandèmia s’han instal·la per la ciutat per protegir les terrasses.

“Els he provat en tots les posicions i, fins i tot saltant, son comodíssims! [sic]”, ha dit. El seu comentari –que ha rebut un M’agrada de la tinent d’alcaldia d’Ecologia i Urbanisme, Janet Sanz–, no ha agradat a molts tuitaires, que han acusat Casorrán de frivolitzar amb els blocs de formigó, que han estat al centre de la polèmica des que es van començar a col·locar i han provocat un intens debat arran d’un accident de trànsit entre un cotxe i una moto en la qual el motorista va acabar impactant amb el bloc després de ser envestit pel vehicle.

La consellera de BComú, que ja ha protagonitzat altres polèmiques a les xarxes, s’ha defensat i ha assegurat que la broma s’ha tret de context i titllat de “mala persona” un periodista que l’havia acusat per fer broma amb l’accident mortal. “Com a “periodista” hauries de contrastar millor les teves fonts”, ha dit. “I sobre la intencionalitat que poses a les meves paraules, només puc concloure que ets una mala persona. Espero que puguis viure content amb tu mateix”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Avui a juliol 20, 2021 | 17:29
    Avui juliol 20, 2021 | 17:29
    A mi, que soc de ciutat, aquest tuit em sembla la cosa més provinciana que hauré vist en molt de temps. Als polítics se'ls hauria de demanar que, com a mínim, no parlin a la gent com si fossin idiotes.
  2. Icona del comentari de: mala peça a juliol 21, 2021 | 09:50
    mala peça juliol 21, 2021 | 09:50
    frau kolau, eloi badia, janet sanz, silvia casorran, no se'n salva ni un, d'aquesta colla de comunerus, del poti poti, han passat a vividors, el poder els ha cruspit els ideals, si es que realment n'havien arribat a tenir, ep que fins i tot s'han venut al feixisme. Dit això aquest silvia, pot fer bromes, si i tan, però la manca de respecte i sensibilitat, això no, que tingui molt present, que gràcies als blocs de formigó, per imposició de la frau kolau, un noi hi va perdre la vida, i això no és cap broma

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa