Els últims de l’acampada tornen a Sant Jaume després de tallar la Gran Via

Una cinquantena de joves protesten pel desallotjament d'ahir a la matinada

No paren d’intentar-ho. Ahir al vespre van improvisar una altra acampada a la plaça Sant Jaume i avui han tornat a tallar la Gran Via: sense tendes, només ells, una cinquantena, al mig de la cruïlla amb el carrer Balmes.

El tall de la Gran Via amb Balmes en protesta pel desallotjament de l'acampada de la plaça Universitat / Cedida

El tall de la Gran Via amb Balmes en protesta pel desallotjament de l’acampada de la plaça Universitat / Cedida

Són els últims resistents de l’acampada de la plaça Universitat, que es queixen del desallotjament d’aquest dimecres a la matinada, executat per la Guàrdia Urbana de Barcelona. La seva intenció era fer-hi un cinefòrum, però al cap de mitja hora i escaig han cancel·lat l’acte previst i han decidit desplaçar-se en manifestació cap a la plaça Sant Jaume.

Abans, hi ha hagut temps perquè un sergent dels Mossos els advertís que si continuaven tallant la Gran Via els hauria d’identificar i que, si es negaven a ser identificats es consideraria desobediència a l’autoritat.

Un cop a la plaça Sant Jaume, han fet una assemblea asseguts davant de l’Ajuntament i han arribat a parlar amb la tinent d’alcaldia Laura Pérez, que els ha assegurat que transmetrà les seves demandes al govern municipal.

Més informació

Comentaris

    El buen peón sabe cuando debe finalizar ordenadamente la función entre cánticos de victoria 23/11/2019 6:42 am
    Preguntad a vuestros colegas de ERC y de la CUP, pedazo de membrillos.

Nou comentari