Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
“Sánchez, agafa’ns el telèfon”: Tsunami Democràtic reapareix a la Delegació del govern espanyol
  • CA

Els manifestants convocats per Tsunami Democràtic, en la primera acció de protesta impulsada per aquest col·lectiu des que dilluns passat es va conèixer la sentència de l’1-O i es va ocupar l’aeroport, s’han concentrat aquest migdia a la Delegació del govern espanyol per demanar diàleg entre la Generalitat i l’Estat.

Ha muntatun cordó de seguretat per contrarrestar una acció que sembla que els ha enganxat a contrapeu. “Pedro Sánchez, agafa’ns el telèfon”, criden. “En castellano, ¡que si no no se entiende!”, contesta un dels concentrats.

Les unitats antiavalots del CNP han establert una línia policial al carrer Mallorca, a escassos metres dels manifestants, mentre a davant de la delegació del govern els policies espanyols mantenen un perímetre de tanques, però no van amb l’equip d’antiavalots posat

Alguns dels manifestants que han tallat Gran Via a l’altura de Tetuan s’han sumat a la concentració.

[r:1]

El Tsunami Democràtic ha convocat la seguda urgent a l’exterior de la Delegació del govern espanyol perquè creia que Pedro Sánchez i la delegada Teresa Cunillera shi reuniria, cosa que finalment no ha sigut així. 

Més notícies
Un motorista, a punt d’atropellar manifestants a la Gran Via
Notícia: Un motorista, a punt d’atropellar manifestants a la Gran Via
Comparteix
Els Mossos han hagut d'intervenir per calmar els ànims

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Miquel a octubre 21, 2019 | 12:45
    Miquel octubre 21, 2019 | 12:45
    L'as manifestacions tenen que ser a l'as carreteras autopistas vias de tren i aeroports per parar la economia i el país .

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa