Trini Capdevila no repetirà a les llistes d’ERC per a les municipals

La regidora republicana, que també presideix el districte de l'Eixample, abandona la política per tornar a l'activisme

La regidora d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona, Trini Capdevila, ha anunciat aquest dilluns que no repetirà a les llistes dels republicans per a les pròximes eleccions municipals. D’aquesta manera, Capdevila haurà passat quatre a l’Ajuntament després d’entrar-hi com a número 4 d’Alfred Bosch. Abans havia estat durant sis anys consellera d’ERC al districte de l’Eixample, on aquest mandat ha estat regidora-presidenta.

L’encara regidora ha estat vinculada durant quatre dècades a l’Associació de Veïns de l’Esquerra de l’Eixample i arribar a l’Ajuntament ha estat la culminació d’una trajectòria molt lligada a la ciutat. “L’any 2015 vaig ser escollida regidora i ha estat la millor forma d’acabar la història d’amor que tinc amb Barcelona i que continuarà”, ha dit Capdevila en una roda de premsa de comiat.

La regidora també ha tingut bones paraules per Ernest Maragall, que encara ha de desvelar els noms que l’acompanyaran a les eleccions municipals del 26 de maig. “Tenim el millor candidat per governar Barcelona, per això marxo tan contenta i també tranquil·la”, ha afegit. “Per part meva, es pot continuar treballant per Barcelona des de la societat civil”.

Més informació

Nou comentari