Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Tall anticipat a la Meridiana per mantenir les protestes per la sentència de l’1-O
  • CA

Gairebé dues hores abans de l’habitual, un trentena de persones han tallat aquest dijous al vespre l’avinguda Meridiana, a l’altura de Fabra i Puig.

[r:1]

En un primer moment, el tall d’avui, per dissetè dia consecutiu, ha sigut només als carrils en sentit Llobregat, d’entrada a la ciutat. Però al cap d’uns vint minuts també han ocupat l’altre sentit de circulació. Al cap de poc, ha arribat la Guàrdia Urbana.

Quan alguns vehicles han intentat evitar la part tallada passant per una illeta de vianants, al costat muntanya, alguns manifestants s’hi han oposat posant-se al davant. Finalment, però, s’ha permès el pas per evitar confrontacions. 

Durant l’operació dels manifestants per tallar el trànsit, i especialment abans que arribés la policia barcelonina a ordenar el trànsit, hi ha hagut tota mena de respostes per part de veïns i conductors afectats. Tanmateix, els més indignats ho mostraven des de la significació política: “Viva España”, ha cridat més d’un. D’altres, amb una actitud oposada, feien el senyal universal de complicitat amb la protesta: tocar el clàxon repetidament i alçar les mans com a mostra de suport. Cap dels enfrontaments verbals, però, ha acabat en incident. A les set de la tarda, tot l’entorn de la Meridiana amb Fabra i Puig ja era buit de cotxes. 

Propaganda electoral de Cs, Vox, el PP i el PSC cremant per fer les brases per a la castanyada del tall de la Meridiana contra la sentència / D.C.

Propaganda electoral de Cs, Vox, el PP i el PSC cremant per fer les brases per a la castanyada del tall de la Meridiana contra la sentència / D.C.

Alguns veïns han preparat una castanyada al mig del carrer. Amb un barril tallat pel mig de manera vertical han fet una base que els ha servit per encabir-hi un petit foc. I per encendre les flames els manifestants han cremat sobres de propaganda electoral del PSC, Ciutadans i Vox. Del PP no n’hi havia perquè no en tenien a mà. Tot plegat poques abans de l’inici la campanya del 10-N.

Més notícies
Els irreductibles de la Meridiana
Notícia: Els irreductibles de la Meridiana
Comparteix
Desenes de veïns, normalment al voltant d'un centenar, tallen l'avinguda Meridiana cada dia per protestar contra la sentència del judici de l'1-O
La Meridiana i la Gran Via, tallades durant hores per protestes contra la sentència
Notícia: La Meridiana i la Gran Via, tallades durant hores per protestes contra la sentència
Comparteix
Els manifestants de Fabra i Puig era el 15è dia consecutiu que feien la mateixa acció
Nou tall a la Meridiana i crema de fotos de Franco i de Felip VI
Notícia: Nou tall a la Meridiana i crema de fotos de Franco i de Felip VI
Comparteix
Els manifestants tornen a interrompre el trànsit a l'avinguda per protestar contra la sentència i les detencions
Tallen la Meridiana en una acció “llampec” per denunciar l’empresonament de set membres de CDR
Notícia: Tallen la Meridiana en una acció “llampec” per denunciar l’empresonament de set membres de CDR
Comparteix
Inicialment s'han concentrat a la plaça Virrei Amat i des d'aquí s'han desplaçat a l'artèria barcelonina

Comentaris

  1. Icona del comentari de: FRAN BCN a octubre 31, 2019 | 20:49
    FRAN BCN octubre 31, 2019 | 20:49
    Colau a que esperes per cridar la GU, realment ets una apessebrada...ara be si la GU m'atura per aparcar suposadament malament per deixar el cotxe en carrega i descarrega 5 minuts i em multa, la organitzo grossa aviso...

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa