“SOS”, el missatge desesperat de Karl Jacobi per unir dones a la seva llista

L'histriònic empresari alemany que vol presentar-se a alcalde barceloní demana auxili per completar la candidatura que cal entregar a la Junta Electoral

Karl Jacobi està desesperat. “SOS” és l’única paraula que ha pogut escriure a l’hora de compartir el seu darrer vídeo a les xarxes. Un missatge gravat en què Jacobi demana als seus seguidors, “sobretot dones”, que s’allistin a la seva candidatura incompleta per poder-la entregar a la Junta Electoral de Barcelona, que obre demà el període per fer entrega de les llistes definitives per als comicis del 26 de maig. “No és necessari que sigueu de Barcelona” i “no compromet a res”, explica el curiós alcaldable per seduir possibles interessats. 

Una crida que sembla poc probable que li faci servei, ja que no és la primera vegada que demana suports i en surt escaldat. Fa prop d’un mes va llançar una campanya de micromecenatge per reunir 10.000 euros per finançar la seva candidatura. El primer dia, un usuari va posar-hi 100 euros. Un altre, 20 euros. Des de llavors, ni una sola donació

Però Karl Jacobi no desespera i, després d’haver donat forma a la seva idea insígnia de construir una illa amb la forma de les lletres de ‘Barcelona​, segueix convençut d’arribar al consistori. Tot i això, les xarxes no s’han pogut estar de fer-ne befa. Alguns, com l’usuari Jordi Rosell, li suggerien que, si ha de buscar dones, utilitzés l’aplicació de cites Tinder. D’altres, simplement, gaudeixen de la diversió d’una candidatura única a nivell d’espectacle a les xarxes socials. 

Tot i així, cal anar amb compte. Si Jacobi enxampa un usuari burlant-se d’ell, el més comú és que el bloquegi. Menys opcions per completar la seva candidatura. 

Més informació

Nou comentari