“SOS”, el missatge desesperat de Karl Jacobi per unir dones a la seva llista

Karl Jacobi està desesperat. “SOS” és l’única paraula que ha pogut escriure a l’hora de compartir el seu darrer vídeo a les xarxes. Un missatge gravat en què Jacobi demana als seus seguidors, “sobretot dones”, que s’allistin a la seva candidatura incompleta per poder-la entregar a la Junta Electoral de Barcelona, que obre demà el període per fer entrega de les llistes definitives per als comicis del 26 de maig. “No és necessari que sigueu de Barcelona” i “no compromet a res”, explica el curiós alcaldable per seduir possibles interessats. 

Una crida que sembla poc probable que li faci servei, ja que no és la primera vegada que demana suports i en surt escaldat. Fa prop d’un mes va llançar una campanya de micromecenatge per reunir 10.000 euros per finançar la seva candidatura. El primer dia, un usuari va posar-hi 100 euros. Un altre, 20 euros. Des de llavors, ni una sola donació

Però Karl Jacobi no desespera i, després d’haver donat forma a la seva idea insígnia de construir una illa amb la forma de les lletres de ‘Barcelona​, segueix convençut d’arribar al consistori. Tot i això, les xarxes no s’han pogut estar de fer-ne befa. Alguns, com l’usuari Jordi Rosell, li suggerien que, si ha de buscar dones, utilitzés l’aplicació de cites Tinder. D’altres, simplement, gaudeixen de la diversió d’una candidatura única a nivell d’espectacle a les xarxes socials. 

Tot i així, cal anar amb compte. Si Jacobi enxampa un usuari burlant-se d’ell, el més comú és que el bloquegi. Menys opcions per completar la seva candidatura. 

Nou comentari

Més notícies

Així s’imagina Karl Jacobi l’illa de pisos sobre el mar davant de Barcelona

El candidat a alcalde proposa que la illa tingui la forma del nom de la ciutat

Gala Pin i Mercedes Vidal també pleguen i deixen la llista de Colau

La regidora de Ciutat Vella ho atribueix a "falta d'energia" i la de Mobilitat a les tensions internes dins dels comuns

L’empenta friqui omplirà tots els locals de les Galeries Maldà a finals d’any

El supermercat friqui, inaugurat fa un mes, ha duplicat els visitants de les galeries

L’estació de Maragall estarà en obres dos anys per instal·lar ascensors

Territori licita els treballs, que es podrien començar a la tardor i tindran un cost de 10,7 milions d’euros