La Policia Nacional, contra la condecoració d’un mosso que va declarar a favor de Forn

Un sindicat del cos policial espanyol, demana al ministre Marlaska que revoqui la decisió de donar-li l'Ordre del Mèrit Policial

El Sindicat Unificat de Policia (SUP), principal entitat de representació dels agents de la Policia Nacional, ha reclamat al ministre de espanyol l’Interior, Fernando Grande Marlaska, que reconsideri la seva decisió de concedir l’ingrés a l’Ordre al Mèrit Policial d’un mosso d’esquadra “afí a l’independentisme”.

Segons el sindicat, que aquest agent hagi estat condecorat és un “gest innecessari, ofensiu i gratuït”, i més tenint en compte que ha estat testimoni de la defensa de l’exconseller Joaquim Forn, actual president del grup municipal de Junts per Catalunya a l’Ajuntament de Barcelona, durant el judici al Tribunal Suprem.

L’organització es queixa que, en contrast, el ministeri no hagi reconegut els agents que van actuar durant la jornada de l’1 d’octubre. Segons el SUP, el més destacat del perfil del mosso condecorat és la seva ideologia. “Una decisió d’aquest tipus només pot haver-se adoptat des de la incompetència o des de la temeritat”, ha conclòs.

Comentaris

    capitao lampiao 26/09/2019 5:43 pm
    En canvi del torturador i criminal col.laborador dels nazis Meliton Manzanas no tenen res a dir de la medalla que li va donar l'Aznar.

Nou comentari