Bou celebra que l'independentisme hagi "caigut" a l'Ajuntament

Reconeix que no sap si estarà al consistori: "El que no vull és perdre el temps"

El cap de llista popular, Josep Bou, s'ha mostrat cautelós sobre el resultat obtingut a les eleccions, que dona representació als populars amb 40 vots de marge. Bou va tenir el 5% dels vots, el mínim per entrar al consistori. El popular ha celebrat que l'independentisme hagi "caigut" de 18 a 15 representants, i ha subratllat que l'unionisme ha pujat fins a 16. També ha dit que és "positiu" que la CUP no hagi aconseguit representants.

En una entrevista al Matí de Catalunya Ràdio, dirigit per Mònica Terribas, ha reconegut que no sap si estarà a l'Ajuntament. Primer, perquè el vot a distància pot fer caure la representació del PP a l'Ajuntament. I, segon, perquè si veu que no pot fer "res", avança que es pensarà si estar al consistori. "El que no vull és perdre el temps", ha argumentat.

Comentaris (7)
En Bou celebra la seva pujada. Fa 7 mesos
Dóna les gràcies a l'ANC, igual et fan soci d'honor. També tenen idees bastant estrambòtiques, i els pots proposar unes primàries unionistes, a veure si ho fem petar.
Pep Fa 7 mesos
Jo diria que en el moment que va dedicir presentar-se per Batlle va començar a perdre el temps o potser es el trampolí polític aquesta aventura.
X*2 Fa 7 mesos
Escolta botifler, torna a mirar-ho , que no ho has vist be
federalista Fa 7 mesos
si amb 15 concejals de 41 un mica mes de la tercera part l'indepedentisme bufff jajajajajaajajaj que vols que et digui en fi els indepres us creieu tot , pero home tant tant tan rucs no podeu ser a vure de 41 ,15 es menys que 27 es de epi i blas jajajaajaj apa a tractoria jajajajajaajja inda indapandenchia pel 2784jajaja.
Jose antonio Fa 7 mesos
Tu ets un fatxenda ignorant.
És ben bé que aquest individu fa honor al seu cognom... Fa 7 mesos
... solament li falta l'esquella!
Mamuskani Fa 7 mesos
Pssss, buey que no t'assabentes si per fi tenim a Barcelona un alcalde indepe!!
image/svg+xml