Rafael Casanova, un "españolazo": el discurs de Bou al ple d'investidura

El regidor del PP ha començat renyant el secretari general perquè ha permès fórmules creatives per al jurament i ha acabat cridant "Viva España!"

La segona meitat del ple d'investidura la formen els parlaments dels 6 caps de llista, de menor a major representació. El primer torn de paraula ha estat per Josep Bou (PP), que ha ofert un autèntic míting unionista com si encara fos campanya electoral. L'ha obert demanant al secretari municipal de l'Ajuntament si ha tingut presents les indicacions de la Junta Electoral, que va exigir prometre els càrrecs amb la fòrmula legal establerta. 

Ha felicitat Ada Colau i li ha dit que ha triat bé el pacte de govern: "Un cop em va dir que la seva Barcelona és diferent de la meva, sí, però hi ha gent que encara en té una de més diferent". Ha conclòs el discurs amb un "Viva España!" com un tro i els ulls esbatanats. Ha sigut un 'in crescendo' que quan estava arribant al moment culminant l'ha portat a lloar Rafael Casanova com a "españolazo". Si aneu al minut 10'10" trobareu la perla.

Més informació
Comentaris (11)
Un buey mas de las españas..... Fa 8 mesos
El Sr. Buey, muy y mucho español el, adoctrinado hasta la medula, una verguenza nacida en Cataluña....
CARXOFA Fa 8 mesos
Tanqueu a aquest "flaque" li falta un tornillo.
El Follet Tortuga Fa 8 mesos
A veure Sr. Bou una coseta. És que això de fer teatre està bé però no cal deixar-s'hi la vida, home. Vostè quan noti que li puja la cosa nazional, s'atura, beu un glopet d'Aigua del Carme i se'm pren un Tranquimazin 1 mg. I ja veurà com en un moment torna a ser persona humana
Josep el rebel Fa 8 mesos
Un pobre fanàtic víctima dels més de 300 anys que porta el Reino de España d'adoctrinament espanyolista.
Coi barcelonins i barcelonines, encara compreu pa a casa d'aquest paio???? Fa 8 mesos
Que el vengui a les Espanyes
Bernat C. Fa 8 mesos
Més clar impossible. En democràcia tothom pot dir la seva. Això no és obstacle perquè elements com aquest, de sostre baix pugui dir els disbarats que li volten pel cap, tot i que el percentatge de votanta que l'han elegit sigui el més baix de tots, i això compta i consta.
image/svg+xml