Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Quart detingut per l’agressió feixista del 17-O
  • CA

L’agressió feixista d’un grup contra un jove que van acorralar el 17 d’octubre al carrer Balmes, després d’una polèmica concentració ultra a la plaça Artós que després va desplaçar-se a l’Eixample, ja té 4 presumptes implicats identificats. Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dimecres al matí un quart jove, després que, dels altres tres arrestats en dies anteriors, dos hagin ingressat a la presó i un altre hagi quedat en llibertat provisional. 

[r:1]

El fets es van produir quatre dies després de conèixer-se la sentència del Tribunal Suprem contra els líders indenpendentistes jutjats per l’1-O. En la quarta nit de mobilitazacions massives per protestar per la resolució judicial, hi havia una manifestció massiva al passeig de Gràcia i, paral·lelament, una concentració ultra a la plaça Artós. Un cop acabada aquesta trobada feixista, els seu participants van anar-se desplaçant cap a l’Eixample, seguits en tot moment pels Mossos d’Esquadra, però amb llibertat suficient per acostar-se a l’àrea on hi havia la protesta contra la sentència. Aquest fet va provocar crítiques als Mossos per no haver-ho impedit.

Un petit grup dels ultres –que havien anat recollit pals i tota mena d’objectes contundents pel camí– va detectar un jove que van considerar del bàndol antifeixista al carrer Balmes amb Rosselló i s’hi van tirar al damunt per apallissar-lo. El periodista Albert Mercader va difondre aquest vídeo de l’agressió. 

Més notícies
Detenen dos ultres per la pallissa a un jove antifeixista
Notícia: Detenen dos ultres per la pallissa a un jove antifeixista
Comparteix
Els Mossos d'Esquadra els relacionen amb l'atac a un noi després de la concentració a la plaça Artós

Comentaris

  1. Icona del comentari de: PereIV a novembre 13, 2019 | 14:35
    PereIV novembre 13, 2019 | 14:35
    Son els amics de la Brimo, trobar-los no costa tant...
  2. Icona del comentari de: Àngel Drach a novembre 13, 2019 | 14:54
    Àngel Drach novembre 13, 2019 | 14:54
    No ho voleu entendre. No son joves, son individus, o brètols, o ultres. Un jove, en principi, és un home normal jove. I un home normal jove no fa les coses de les que aquest individu (brètol, ultra, fatxa) està acusat i que tothom ha pogut veure. Pura xurma!
  3. Icona del comentari de: capitao lampiao a novembre 13, 2019 | 21:06
    capitao lampiao novembre 13, 2019 | 21:06
    Es curios que despres de la somanta que es va endur el del ganivet no han tornat a piular.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa