Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Puntada de peu ‘voladora’, aquest cop d’un manifestant a un policia

El fet que no s’hagués establert un cordó policial ample com altres vegades ha fet que aquest dissabte a la nit els manifestants s’hagin acostat molt a la zona on eren els agents a la Via Laietana, i quan els Mossos d’Esquadra han decidit entrar en acció després de dues hores de tensió continguda la situació ha sigut caòtica i els antiavalots s’han trobat una resposta dura, de cos a cos, que en els moments inicials els han posat en situacions difícils.

[r:1]

En un d’aquests moments, hi ha hagut un episodi –que no sembla que hagi passat d’anècdota– que es podria definir com una puntada de peu ‘voladora’, seguint l’expressió que es va popularitzar l’1-O, per un cop que va clavar un agent de la Policia Nacional a un votant a l’institut Pau Claris. Avui, ha sigut un manifestant el que ha fet una puntada de peu peculiar: aixecant molt la cama, li ha clavat un cop amb el peu al casc a un agent dels antiavalots dels Mossos.

L’agent s’ha quedat una fracció de segon sorprès però de seguida ha continuat la càrrega amb la porra. L’autor de la puntada de peu, que duia la cara coberta, s’ha esmunyit entre la gentada.  

Una imatge captada pel fotoperiodista Emilio Morenatti, corresponsal d’Associated Press a l’estat espanyol i Portugal, mostra com el manifestant es va agafar a un pal per aixecar els dos peu i llançar la puntada de peu.

Més notícies

Torna la batalla campal a Barcelona després d’una setmana de treva

Notícia: Torna la batalla campal a Barcelona després d’una setmana de treva
Comparteix
Els incidents han començat passades les nou del vespre, després de dues hores de tensió a la Via Laietana
Notícia: Torna la batalla campal a Barcelona després d’una setmana de treva - Mobile

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa