Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un provocador vestit de legionari i en patins increpa piquets i acaba al cotxe de Josep Bou
  • CA

Un home vestit de legionari, calçat amb patins i lluïnt una bandera espanyola ha causat diverses escenes surrealistes a Barcelona durant el matí de la vaga general. L’home s’ha passejat almenys per Francesc Macià i per l’avinguda Riera de Cassoles, on l’han fotografiat diversos usuaris de Twitter. Es dedicava a buscar piquets independentistes i encarar-s’hi per defensar la unitat d’Espanya. Quan era en aquesta avinguda, entre Gràcia i Sant Gervasi, l’enganxada amb un CDR que baixava cap al centre en columna els ànims s’han caldejat i dos Mossos d’Esquadra l’han apartat del grup.

Casualment per allà circulava el regidor del PP de Barcelona, Josep Bou, que fidel al seu estil propi ha decidit intervenir. Ha baixat del cotxe d’empresa que conduïa ell mateix, un Mercedes, per parlar amb els agents i ficar el legionari dins del vehicle

Fonts del grup municipal del PP han explicat al TOT Barcelona que Bou anava cap a la plaça Sant Jaume, on tenia una cita a l’Ajuntament de Barcelona amb la diputada popular Cayetana Álvarez de Toledo. La política és a la ciutat en motiu de les protestes per la sentència i justament a la plaça s’ha encarat amb un grup d’estibadors que li cridaven “independència” i “presos polítics”. 

Bou “ha pujat al cotxe” a l’home, relata un assessor seu, “perquè veia que estava una mica agitat i la gent li estava cridant”. “Ha decidit treure’l d’allà perquè no volia que hi haguessin problemes”, afegeix. El cotxe ha seguit circulant Balmes avall i quan s’ha allunyat prou del piquet el legionari ha baixat del vehicle: “L’ha deixat en una cantonada propera”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa