La protesta de Vox contra Sánchez, diluïda per la contramanifestació antifeixista

Els simpatitzants del partit ultra criden "¡A por ellos!" i "Puigdemont a prisión"

Un miler de simpatitzants de Vox, segons la Guàrdia Urbana, s’han congregat a la plaça Sant Jaume per protestar contra el nou govern espanyol. Sota els lemes “Pedro Sánchez, traidor” i “España no se vota, se defiende”, els manifestants del partir d’ultradreta s’han dedicat a increpar els col·lectius antifeixistes que havien organitzat una contramanifestació a la mateixa plaça, de manera que el que havia de ser una protesta contra Pedro Sánchez s’ha convertit en una escena de tensió entre els dos gups.

Una quinzena de furgonetes de la BRIMO havia blindat la plaça per evitar enfrontaments entre els dos grups. Els antiavalots han format una doble línia policial per separar els dos grups i han fet escorcolls i identificacions als accessos al voltant de Sant Jaume. Els col·lectius antifeixistes han aconseguit reunir unes 200 persones, que responien als crits de “Viva España” amb consignes com “No pasaran!” o “Fora feixistes dels nostres barris!” 

Vox ha instal·lat un equip de música molt potent que ofegava les proclames dels antifeixistes i que també ha servit per posar un versió musical del “A por ellos, oe”. També han tingut present el president de la Generalitat a l’exili i nou eurodiputat, a qui han insultat en repetides ocasions. “¡Puigdemont a prisión!”, ha cridat en diverses ocasions l’speaker del partit ultra acompanyat pels manifestants del partit ultra.

 

Comentaris

    i el Tsunami? 12/01/2020 3:03 pm
    El que jo trobo a faltar és el Tsunami. Encara que, controlat per ERC, no m'estranya el seu silenci: https://imgur.com/a/NgphuYI
    capitao lampiao 12/01/2020 7:09 pm
    Abascal al cadafal.

Nou comentari