Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El president del Parlament Europeu, David Sassoli, rebrà el ‘think tank’ Barcelona Futur

Justament quan Europa viu la primera setmana d’entrada en vigor del Brexit, el consell directiu del think tank Barcelona Futur (BF) es trobarà amb David Sassoli, president del Parlament europeu avui a Brussel·les.

A més de la trobada amb Sassoli, en el programa de la visita, BF coneixerà de primera mà quina és l’acció climàtica de la Comissió Europea; la política migratòria comuna de la comissió de Llibertats Civils, Justícia i Afers d’Interior amb el seu vicepresident, Pietro Bartolo; i l’estat del Brexit i la Conferència sobre el Futur d’Europa amb Danuta Hübner.

Seran 17 els membres del consell directiu de BF que es desplaçaran a la capital de Bèlgica: Josep Maria Bartomeu, Isona Passola, Aintzane Arbide, Mercè Conesa, Sílvia Alsina, Miquel Martí, Eduard Torres, Jordi Giró, Gabriel Jené, Francina Alsina, Tomàs Molina, Anna Boza, Javier Pacheco, Bonaventura Clotet, Sor Lucía Caram, Gerard Esteva i Josep Sánchez Llibre.

En la visita, també es trobaran amb Jaume Duch, portaveu i director general de comunicació del Parlament Europeu, per parlar de les prioritats de la legislatura 2019-2024; i es trobaran amb alguns corresponsals dels mitjans de comunicació. El viatge també servirà per celebrar el primer consell directiu des de la presentació de l’entitat el setembre passat, on es tractaran qüestions com la metodologia de les reflexions que ja s’està treballant i que ha de permetre posar en marxa aquest mes de febrer el primer debat sobre migracions.

Més notícies

Arrenca a Barcelona un projecte europeu amb 1.600 milions de finançament per a mobilitat sostenible

Notícia: Arrenca a Barcelona un projecte europeu amb 1.600 milions de finançament per a mobilitat sostenible
Comparteix
Colau destaca que l'EiT Urban Mobility genera un espai "d'interrelació" el sector públic i privat i i la universitat
Notícia: Arrenca a Barcelona un projecte europeu amb 1.600 milions de finançament per a mobilitat sostenible - Mobile

Els tres dofins que queden al Zoo aniran a un aquari europeu el 2020

Notícia: Els tres dofins que queden al Zoo aniran a un aquari europeu el 2020
Comparteix
Els santuaris que proposaven els animalistes, del tot descartats: "No podem esperar coses hipotètiques, necessitem una solució"
Notícia: Els tres dofins que queden al Zoo aniran a un aquari europeu el 2020 - Mobile

Nou comentari

Comparteix