El PP farà que es voti el desallotjament de plaça Universitat a una comissió municipal

Cs reclama un pla d'ajuda urgent per als comerços afectats per les protestes de Barcelona

El PP sotmetrà a votació de la comissió de Presidència i Seguretat de l’Ajuntament de Barcelona el desallotjament de l’acampada de plaça Universitat. “Si Colau no desallotja l’acampada estarà prevaricant”, ha advertit el popular Josep Bou, que ha remarcat que està obligada a fer complir les ordenances i la llei. “És necessari restablir la normalitat perquè la plaça deixi de ser un càmping il·legal”, ha insistit. Cs, per la seva part, reclamarà un pla d’ajuda urgent per als comerços afectats per les protestes de Barcelona. Ho defensarà durant la comissió d’Economia de dimecres.

Bou, a més, ha especificat que es dirigeix al govern BComú-PSC perquè el president de la Generalitat, Quim Torra, no li genera cap mena de confiança. “Li demanaríem a Torra que s’impliqués en el desallotjament de l’acampada separatista, però com la seva màxima en política és desobeir, no perdrem ni un minut en reclamar-l’hi”, ha afegit. 

Poc després de l’anunci de Bou, tant el tinent d’alcaldia de Seguretat, Albert Batlle –del grup del PSC– , com el portaveu del grup d’ERC, Jordi Coronas, han sigut preguntats per la petició dels populars. Batller ha evitat respondre què votarà el seu grup i Corona has dit que hi votaran en contra. 

Més informació

Nou comentari