Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Una porra al coll i un manifestant colpejat quan era a terra: actuacions policials criticades
  • CA

L’actuació dels cossos policials d’ahir en els aldarulls iniciats a la Via Laietana ha tornat a provocar una allau de crítiques a les xarxes socials, tant de particulars com d’entitats com Irídia. Tot i que és cert que part dels manifestants van llançar objectes als furgons policials i d’altres es van enfrontar cos a cos amb els antiavalots, moltes actuacions policials generen crítiques per excés en l’ús de la força en casos en què un o diversos agenrts s’enfronten amb manifestants que estan visiblement indefensos o ja reduïts i a terra.  

Un dels molts casos que s’ha criticat aquest cap de setmana és el de la noia que va ser subjectada per uns antiavalots possant-li la porra al coll, i Irídia ha exigit que s’investigui el cas.

Un altre cas és el d’un grup d’agents que colpejaven amb la porra un manifestant que ja era a terra. Una altra manifestatnt, una dona de certa edat, els va increpar per aquesta actitud i va acabar rebent empentes i algun cop de porra. Un testimoni ho va gravar i la filla de la dona afectada també ho ha criticat amb duresa. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa