Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Pedro Sánchez i Quim Torra es reuniran demà al Palau de Pedralbes
  • CA

La reunió entre el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, i el president de la Generalitat, Quim Torra, tindrà lloc aquest dijous a un edifici institucional de la Generalitat, segons ha apuntat la vicepresidenta de l’executiu espanyol, Carmen Calvo, en unes declaracions als passadissos del Congrés. Segons Calvo, seria una trobada dels dos presidents en solitari –i no en format de cimera, com inicialment demanava la Generalitat- que aniria en paral·lel a altres reunions entre els ministres i els consellers dels dos executius. Fonts de la Generalitat apunten que previsiblement se celebrarà al Palau de Pedralbes a la tarda, possiblement, segons altres fonts, a les 18.00.

L’executiu espanyol ha volgut remarcar que no es produirà cap cimera bilateral entre els dos executius, malgrat que el format elegit –una reunió entre presidents i una altra o altres entre consellers i ministres- va més enllà del disseny que va activar quan va celebrar el Consell de Ministres a Andalusia. Una diferència que la vicepresidenta Calvo ha atribuït a la “complexitat” de la situació a Catalunya. “A ningú se li escapa que Catalunya viu una situació molt complexa provocada pels independentistes que ens preocupa a tots els espanyols, i si podem aprofitar per avançar feina important de coordinació i resposta del govern d’Espanya als problemes de Catalunya ho farem”, ha dit.

Més notícies
L’entitat ultra amb què col·labora el candidat del PP es manifestarà contra els CDR el 21-D
Notícia: L’entitat ultra amb què col·labora el candidat del PP es manifestarà contra els CDR el 21-D
Comparteix
Sompatemps, amb la qual té vincles Josep Bou, convoca els seus seguidors divendres a les 17h a la plaça Artòs per a una marxa "rumb a la glòria"
“Go home Pedro”: pintades a la Llotja de Mar contra el consell de ministres
Notícia: “Go home Pedro”: pintades a la Llotja de Mar contra el consell de ministres
Comparteix
Serveis de neteja ja han eliminat els missatges, on es podia llegir "Hola Pedro" i "21-D"

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa