Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Maragall defensarà la condició d’ERC de “força guanyadora”
  • CA

L’alcaldable republicà, Ernest Maragall, ha avisat que defensarà la condició de “força guanyadora” d’ERC de cara a la investidura del nou alcalde. Preguntat per les expectatives que té pel que fa a pactes postelectorals, ha afirmat que veu “inversemblant” i “poc raonable” l’acord entre Valls, Colau i Collboni que podria fer alcaldessa la candidata dels comuns amb el suport del socialista i els vots de l’ex primer ministre francès. 

[r:1]

Maragall ha visitat aquest matí Dolors Bassa i Carme Forcadell a Alcalá Meco i Oriol Junqueras a Soto del Real. Després de trobar-se amb el president d’ERC l’alcaldable ha atès els mitjans, a qui ha dit que estan treballant amb els comuns per arribar a un acord. 

La número 2 de JxCat, Elsa Artadi, ha visitat Quim Forn a Soto del Real per valorar els resultats electorals de les municipals arreu del territori. Artadi ha explicat en sortir de la visita que han preparat la reunió que aquesta tarda tenen amb Maragall, en què tractaran el possible pacte entre JxCat i republicans. 

Més notícies
Maragall lamenta el “malentès” amb Colau sobre qui ha de ser alcalde
Notícia: Maragall lamenta el “malentès” amb Colau sobre qui ha de ser alcalde
Comparteix
El guanyador de les eleccions a Barcelona considera "inversemblant" la “hipòtesi” que l'alcaldessa s’ajudi dels vots de Valls per repetir en el càrrec

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Éste si nace más corto nace ladrillo. a maig 31, 2019 | 14:09
    Éste si nace más corto nace ladrillo. maig 31, 2019 | 14:09
    ¿ Se acuerda de Arrimadas ?.
  2. Icona del comentari de: carme a maig 31, 2019 | 15:35
    carme maig 31, 2019 | 15:35
    espero que jxCat siguin coherents, i no donnin suport a un ajuntament de 2 anys alcalde Maragall i 2 Colau, ja seu faran., que ER quedi retratada
  3. Icona del comentari de: Sugar baby... a maig 31, 2019 | 19:29
    Sugar baby... maig 31, 2019 | 19:29
    ... Je t'aime. Fdo: Manuel Valls.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa