Carmena s’embolica i avala l’operació d’Estat de Valls creient que defensa “la llista majoritària”

L’alcaldessa de Madrid en funcions posa d’exemple la proposta de l’ex primer ministre francès obviant que Maragall és el guanyador de les eleccions

L'alcaldessa en funcions de Madrid, Manuela Carmena, ha apel·lat aquest dissabte a l'"exemple" del candidat de Barcelona pel canvi-Ciutadans a l'Ajuntament, ​​Manuel Valls, al "donar els seus vots a la llista majoritària" a les eleccions municipals del 26 de maig, instant així al partit taronja a "evitar que hi hagi una arribada de l'extrema dreta" al govern municipal de Madrid. Carmena s'ha embolicat i ha obviat que la candidatura més votada a Barcelona va ser la d'ERC. 

"Crec que a Barcelona el senyor Valls ha donat l'exemple: l'exemple de donar els seus vots a la llista majoritària", ha dit en declaracions als mitjans després de la festa d'Horts Escolars, en ser preguntada per un possible pacte amb Cs i per si, en aquest cas, estaria disposada a donar el seu suport perquè Begoña Villacís, de Ciutadans, assumís el càrrec d'alcaldessa. El pacte amb la formació taronja també està sobre la taula a la comunitat de Madrid, on Íñigo Errejón ha ofert un pacte a tres entre PSOE, Cs i Más Madrid per evitar que Vox tingui la clau de la governabilitat en un pacte entre els taronjes i PP.

En aquest sentit, Carmena ha insistit que Más Madrid és "la llista més votada" i "la llista preferent que mig milió de madrilenys ha votat", pel que ha advocat per "tenir cura de la democràcia" amb una "actitud de responsabilitat" .

Més informació
Comentaris