Collboni veu en el pacte amb Colau l'única "oportunitat de futur" per a la ciutat

No aclareix si voldria compartir l'alcaldia en un hipotètic acord amb els comuns

El candidat del PSC a l'alcaldia, Jaume Collboni, veu en el pacte amb Colau l'única "oportunitat de futur" per a la ciutat. Collboni ha apel·lat al fet que els resultats de Barcelona posen de manifest que el 60% dels vots no han anat a parar a formacions independentistes per exigir un govern "al servei de les persones" i no "del conflicte polític". A preguntes dels mitjans sobre si s'haurien de repartir l'alcaldia en cas d'assolir el pacte, el socialista no ha volgut especificar-ho i ha assegurat que aquesta qüestió no hauria "de ser un problema".

Collboni ha fet aquestes declaracions abans de participar a les jornades del Cercle d'Economia de Sitges. L'alcaldable, que ha assegurat que només vol obrir converses amb BComú, ha qualificat de "generós" l'oferiment del candidat de Barcelona pel canvi-Ciutadans, Manel Valls, de facilitar-li la investidura per impedir que Ernest Margall governi a Barcelona.

Collboni s'ha mostrat "optimista" amb les perspectives econòmiques per Catalunya, però ha assegurat que hi ha un missatge implícit, que el "govern municipal ha d'estar a l'altura". "Ha de ser ampli, d'esquerres, progressista i no subordinant a la ciutat al conflicte polític", ha afegit.

Comentaris