Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Colau, durant la campanya: “No em prestaria mai a operacions estranyes”

Ada Colau ho va deixar clar: “No faré cap acord de govern ni nomenament amb el senyor valls”. Ho va fer en una entrevista al Naciódigital, en què l’entrevistador li va plantejar l’escenari a què actualment s’enfronta: què faria si els socialistes i la candidatura de l’ex primer ministre francès. “No em prestaria mai a operacions estranyes per treure gent”, va sentenciar durant l’entrevista. “I encara menys amb una clau d’aliances amb Cs i socialistes, quan estic dient que vull liderar un govern progressista amb forces progressistes”, va afegir.

El vídeo de l’entrevista l’ha difós el redactor en cap del Naciódigital, Joan Serra, a través de Twitter.

La primera reacció de la llavors candidata a l’alcaldia va ser de sorpresa. Preguntada per la possibilitat que Valls li oferís els seus vots i que els socialistes li oferissin pactar per evitar un alcalde independentista, va contestar: “Com?”. En un primer moment va respondre que no faria “aliances” amb Valls, de qui deia que té un model de ciutat oposat al seu. L’entrevistador li va dir que no es referia a aliances, sinó a l’oferiment dels vots per part de Valls. “No faré cap acord de govern ni nomenament amb el senyor Valls”, va sentenciar. 

Comentaris

  1. Icona del comentari de: 2019 a juny 05, 2019 | 11:15
    2019 juny 05, 2019 | 11:15
    Colau menteix. Quina novetat! No ha parat de fer-ho: "no em ficaré mai en política", "el 9N vaig votar sí-sí", "farem una consulta popular per veure si els barcelonins volen ser part de l'AMI", "crec que Catalunya ha de poder fer un referèndum per decidir el seu futur"...per no dir que es va aprofitar sense escrúpols de la informació falsa sobre Trias, per fer campanya bruta i mai no ha demanat disculpes. Una aprofitada més.
  2. Icona del comentari de: Ja se sap a juny 05, 2019 | 14:34
    Ja se sap juny 05, 2019 | 14:34
    La màfia no ajuda gratuïtament.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa