Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Núria González (Actúa): “Barcelona és la ciutat putero-friendly per excel·lència”

La candidata d’Actúa -el partit que lidera Gaspar Llamazares– a l’alcaldia de Barcelona, Núria González, ha participat aquest dissabte al migdia en un vermut feminista organitzat pel partit al Foro de Madrid. Davant d’una quarantena de persones, González, que ha estat acompanyada d’altres candidates d’Actúa al Congrés dels Diputats, ha assegurat que a la capital catalana hi ha “un autèntic problema amb la prostitució”, i ha afegit que Barcelona és “el prostíbul del sud d’Europa”. En aquesta línia, ha lamentat que la capital catalana és el “destí de puteros” i ha denunciat que “Barcelona és la ciutat putero-friendly per excel·lència”. 

Per a González, “Barcelona és un exemple de la degradació social a què es pot arribar si no ens prenem seriosament que la prostitució i els ventres de lloguer no tenen res a veure amb la llibertat, sinó amb l’esclavitud”. Durant la seva intervenció en l’acte d’Actúa, l’alcaldable a Barcelona ha reclamat més seguretat: “La policia sempre actua a posteriori, però la protecció hauria de ser sempre abans que passi res”. “Estem lluitant per la nostra vida, ens estan matant”, ha afirmat. 

A més, s’ha dirigit explícitament als homes: “Han d’entendre que a les dones no se les pega i no se les mata”. I ha conclòs lamentant que s’ha de “lluitar per la condició d’humanes, perquè sembla que encara no ho som”.

Més notícies

Núria González serà la candidata a l’alcaldia per Actua, el partit de Baltasar Garzón

Notícia: Núria González serà la candidata a l’alcaldia per Actua, el partit de Baltasar Garzón
Comparteix
Actua es defineix com a formació d'esquerra i progressista, però no "agressiva"
Notícia: Núria González serà la candidata a l’alcaldia per Actua, el partit de Baltasar Garzón - Mobile

Isona Passola: ” Cal legalitzar la prostitució i que pagui impostos. No faré feminisme barat”

Notícia: Isona Passola: ” Cal legalitzar la prostitució i que pagui impostos. No faré feminisme barat”
Comparteix
"La guerra de les terrasses no té sentit. No són per al turisme, són per a nosaltres. Barcelona és una ciutat que viu al carrer"
Notícia: Isona Passola: ” Cal legalitzar la prostitució i que pagui impostos. No faré feminisme barat” - Mobile

Comentaris

 1. Icona del comentari de: 2019 a abril 20, 2019 | 17:13
  2019 abril 20, 2019 | 17:13
  Aquesta no ha estat a Bangkok.
 2. Icona del comentari de: ELISENDA DE MONCADA a abril 20, 2019 | 20:54
  ELISENDA DE MONCADA abril 20, 2019 | 20:54
  que hi "treballes" tu, ? per això ho "coneixes" tam be oi? barcel0na , sempre ha sigut una ciutat de molta cultura i art ,hi venen truristes de tot el mon i no crec que sigui per la prostitució, n'hi ha per tot el mon , la tenen al seu pais i tambe al teu , no has sentit mai que en diuen: "l'ofici mes vell del mon"?
 3. Icona del comentari de: Marcel Ramon a abril 20, 2019 | 22:16
  Marcel Ramon abril 20, 2019 | 22:16
  Aquesta obsessionada puritana, ha d'entendre que als homes, no se els maltracta verbalment, ni se els menysprea com a persones, que hi ha molta maltractadora.....En quant a la prostitució, fora tant de fals proteccionisme, i que siguin las prostitutes sindicades, las que diguin com se las te de protegir. I no deixar-les sense feina, només per que et fa mal als ulls la prostitució. Hipòcrites feministes acomodades.
 4. Icona del comentari de: 2020 a abril 20, 2019 | 23:38
  2020 abril 20, 2019 | 23:38
  Ja ho sabíem, a Francès hi ha més restriccions que a l'estat espanyol, per això ací hi ha macroprostíbuls com els de la Jonquera etc i tanta prostitució arreu i en les carrreteres del nostre país.
 5. Icona del comentari de: David a abril 21, 2019 | 22:22
  David abril 21, 2019 | 22:22
  Si aquesta fos d'esquerres de veritat lluitaria per a que les putes poguessin cotitzar i ajudar a finançar la Seguretat Social.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa