Núria González (Actúa): “Barcelona és la ciutat putero-friendly per excel·lència”

La candidata a l’alcaldia de Barcelona del partit que lidera Gaspar Llamazares lamenta que la capital catalana és “el gran bordell del sud d’Europa”

La candidata d’Actúa -el partit que lidera Gaspar Llamazares– a l’alcaldia de Barcelona, Núria González, ha participat aquest dissabte al migdia en un vermut feminista organitzat pel partit al Foro de Madrid. Davant d’una quarantena de persones, González, que ha estat acompanyada d’altres candidates d’Actúa al Congrés dels Diputats, ha assegurat que a la capital catalana hi ha “un autèntic problema amb la prostitució”, i ha afegit que Barcelona és “el prostíbul del sud d’Europa”. En aquesta línia, ha lamentat que la capital catalana és el “destí de puteros” i ha denunciat que “Barcelona és la ciutat putero-friendly per excel·lència”. 

Per a González, “Barcelona és un exemple de la degradació social a què es pot arribar si no ens prenem seriosament que la prostitució i els ventres de lloguer no tenen res a veure amb la llibertat, sinó amb l’esclavitud”. Durant la seva intervenció en l’acte d’Actúa, l’alcaldable a Barcelona ha reclamat més seguretat: “La policia sempre actua a posteriori, però la protecció hauria de ser sempre abans que passi res”. “Estem lluitant per la nostra vida, ens estan matant”, ha afirmat. 

A més, s’ha dirigit explícitament als homes: “Han d’entendre que a les dones no se les pega i no se les mata”. I ha conclòs lamentant que s’ha de “lluitar per la condició d’humanes, perquè sembla que encara no ho som”.

Més informació

Comentaris

  2019 20/04/2019 5:13 pm
  Aquesta no ha estat a Bangkok.
  ELISENDA DE MONCADA 20/04/2019 8:54 pm
  que hi "treballes" tu, ? per això ho "coneixes" tam be oi? barcel0na , sempre ha sigut una ciutat de molta cultura i art ,hi venen truristes de tot el mon i no crec que sigui per la prostitució, n'hi ha per tot el mon , la tenen al seu pais i tambe al teu , no has sentit mai que en diuen: "l'ofici mes vell del mon"?
  Marcel Ramon 20/04/2019 10:16 pm
  Aquesta obsessionada puritana, ha d'entendre que als homes, no se els maltracta verbalment, ni se els menysprea com a persones, que hi ha molta maltractadora.....En quant a la prostitució, fora tant de fals proteccionisme, i que siguin las prostitutes sindicades, las que diguin com se las te de protegir. I no deixar-les sense feina, només per que et fa mal als ulls la prostitució. Hipòcrites feministes acomodades.
  2020 20/04/2019 11:38 pm
  Ja ho sabíem, a Francès hi ha més restriccions que a l'estat espanyol, per això ací hi ha macroprostíbuls com els de la Jonquera etc i tanta prostitució arreu i en les carrreteres del nostre país.
  David 21/04/2019 10:22 pm
  Si aquesta fos d'esquerres de veritat lluitaria per a que les putes poguessin cotitzar i ajudar a finançar la Seguretat Social.

Nou comentari