Meridiana Resisteix allarga el tall d’aquesta nit una hora i tindrà el suport de PícnicXRep

Els Mossos van renunciar ahir a dispersar-los i els manifestants mantenen el pols

Els pols dels manifestants de Meridiana Resisteix amb la policia continua i vol escalar un graó aquest divendres a la nit, amb un tall que volen fer durar una hora més que la resta de dies i acabar-lo a les 23 hores, en lloc de les 22 hores, com han estat fent aquesta última setmana de manera explícita.

Segons la convocatòria d’avui, dia 47 de la mobilització, la cita és a les 19.30 hores, amb la idea que el tall sigui efectiu a les vuit i que s’allargui fins a les 23 hores. I compten amb el suport anunciat de Pícnic per la República, de manera que l’avís humorístic del dia és: “No es preveu crema contenidors, potser sí moniatos”. També ha anunciat el seu suport Diagonal Resisteix.

Ahir, els Mossos d’Esquadra van canviar de plantejament completament i van renunciar a dispersar-los. Els antiavalots hi eren i van amenaçar-los amb una “intervenció policial” si no marxaven, però no van arribar a excutar-la.

Després d’una hora i mitja en què quatre agents de seguretat ciutadana van estar intentant que deixessin pas als vehicles quan tenien el semàfor en verd (vermell per als vianants), cosa que els manifestants dificulten amb les seves marxes lentes per travessar l’avinguda cada vegada que tenen verd i que s’acaben massa tard com perquè la circulació sigui fluïda, els Mossos van optar per desviar els vehicles passeig de Fabra i Puig amunt.

Més informació

Nou comentari