Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un ‘meridià’, agredit a cops de puny per un detractor del tall
  • CA

Nova agressió contra manifestants de la Meridiana. En aquesta ocasió la víctima ha estat un home de mitjana edat, que ha rebut diversos cops de puny per part d’un home que anava amb dos acompanyants. L’atac s’ha produït després que un motorista s’apropés al tall a “gran velocitat”, segons un testimoni dels fets. De seguida els manifestants s’han apropat al conductor i s’han produït moments de tensió.

L’atacant, que estava a prop del que estava passant, acompanyat de dos homes més, ha entrat en escena colpejant un manifestant. L’atacant ha estat identificat pels Mossos d’Esquadra, segons la mateixa font presencial. La víctima ha estat ràpidament atesa al lloc dels fets per una dotació de Sanitaris per la República i les ferides serien lleus. 

La cita d’aquest dimecres –que ja és la 135a nit consecutiva de tall– havia començat una hora abans, a les 19h, justament per protestar contra l’atropellament d’un altre ‘meridià’ la jornada anterior. El conductor va ser detingut i la policia va comprovar que anava begut. El cotxe s’havia saltat la barrera policial i havia accedit a la zona del tall, envestint un manifestant. En un primer moment el ferit va ser atès al lloc dels fets però posteriorment se’l va traslladar a un centre sanitari amb una ambulància. No és el primer atropellament que viu Meridiana Resisteix: la nit de Nadal una dona va ser envestida per un altre conductor.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: capitao lampiao a febrer 27, 2020 | 01:16
    capitao lampiao febrer 27, 2020 | 01:16
    No hi ha comentaris perque no us rota publicar-los.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa