Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
“Matadlos a todos”: missatges d’odi a Youtube durant la retransmissió del ple de Barcelona
  • CA

Ha sigut només una anècdota –se suposa–, però ha cridat l’atenció de les persones que seguien el ple de l’Ajuntament de Barcelona aquest divendres al matí. I la cap del grup municipal de Junts per Catalunya, Elsa Artadi, ho ha portat a la sala de plens amb un comentari en una de les seves intervencions.

[r:1]

Mentre es debatia la proposició pactada per ERC, els comuns i Junts per Catalunya de rebuig de la condemna del Tribunal Suprem contra els líders independentistes jutjats per l’1-O, han aparegut al canal de l’Ajuntament de YouTube missatges d’almenys dos usuaris molt agressius amb Catalunya i els catalans, o amb els catalans independentistes, si més no.

Alguns d’aquests comentaris han coincidit amb un moment en què intervenir el regidor del PP Josep Bou, que precisament s’ha queixat de discursos que generen violència, en referència a l’independentisme. En aquell moment, es llegien missatges d’un tal ‘Pietrre Torralba’ que deien: “Matadlos a todos”, “Cataluña, fuera autonomía”  i “espero que lo pagueis muy caro, la dictadura que habeis instalado en Cataluña”. 

Comentaris agressius amb Catalunya al YouTube de l'Ajuntament

Comentaris agressius amb Catalunya al YouTube de l’Ajuntament

En el seu següent torn de paraula, Artadi li ha tornat a Bou la reflexió que el popular acabava de fer: “Efectivament hi ha discursos que generen odi”, li ha etzibat. Posteriorment, un altre usuari, que firma com a ‘Jose’, ha dit: “Dictadores, golpistas, querais o no querais” i “lo que os jode es que Cataluña es España”.

 

Més notícies
El ple de Barcelona rebutja la sentència del Suprem i exigeix l’alliberament dels presos polítics
Notícia: El ple de Barcelona rebutja la sentència del Suprem i exigeix l’alliberament dels presos polítics
Comparteix
Una proposició transaccionada entre BComú, ERC i JxCat reclama una solució política i reconeix el dret d'autodeterminació de Catalunya | El PSC, en contra com Cs, PP i Valls

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa