Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Maragall veu “mala gestió” i “ineficiència” en la tramitació de noves terrasses

El líder d’Esquerra a l’Ajuntament de Barcelona, Ernest Maragall, ha criticat aquest dimarts la “mala gestió” del govern municipal en la tramitació de l’ampliació de terrasses. ERC lamenta que després d’un mes i mig “només un 20% de les ampliacions s’han resolt, i del total, només el 9% de forma positiva“. En aquesta línia, Maragall ha parlat d”ineficiència” i “incapacitat” de gestió per part del govern Colau.

A més, ha apuntat que la pròrroga d’ampliació concedida fins al desembre del 2021 no estava “ni molt menys acordada”. “Si tinguéssim l’espai ben ordenat, les llicències ben tramitades i l’acord amb el sector definit en positiu res de tot això tindria sentit”, ha dit valorant-ho com una demostració de “certa feblesa” institucional.

El grup republicà al consistori també ha recordat que en la darrera comissió van presentar un prec per accelerar la tramitació d’aquestes ampliacions de terrasses que tot i que es va acceptar no s’ha arribat aplicar. Els republicans asseguren que treballaran “amb tota l’exigència i responsabilitat perquè el govern de Barcelona no abandoni els restauradors i faci la feina que fins ara no ha fet”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa