Maragall reclama a Colau que li recordi a Sánchez “la urgència de revertir la repressió”

Retreu a l’alcaldessa no haver pactat amb els grups municipals els temes a abordar amb el president espanyol

El líder municipal d’Esquerra Republicana, Ernest Maragall, ha publicat un tuit aquest matí on reclama Ada Colau traslladi a Pedro Sánchex “la urgència de revertir la repressió”. L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, es reuneix amb el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, a les 9:30h a Barcelona.

Maragall també ha retret  a l’alcaldessa no haver pactat amb els grups municipals els temes a abordar amb el president espanyol, així com també reivindicar al president espanyol “el clar compromís de Barcelona per l’autodeterminació i la llibertat”.

El pas de Sánchez per l’Ajuntament no durarà gaire més d’una hora, perquè a les 10:45h té previst ser a la seu de Foment del Treball per reunir-se amb el seu president, Josep Sánchez Llibre. La patronal s’ha distingit per una posició moderada i constitucionalista durant el procés sobiranista, contraposant-se a la Cambra de Comerç des de la victòria de la candidatura independentista de Joan Canadell. Aquesta cita serà encara més breu que la municipal, perquè només 45 minuts després el cap de l’executiu espanyol compta ser a la seu de la Diputació de Barcelona, al capdamunt de la Rambla Catalunya, per veure’s amb la presidenta provincial, la també socialista Núria Marín.

.

Més informació

Nou comentari