Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Maragall condemna la violència i exigeix a Colau que “s’impliqui” en la resolució del conflicte
  • CA

El president del Grup Municipal d’ERC a Barcelona, Ernest Maragall, ha condemnat “explícitament” la violència que s’està vivint a Barcelona com resposta a la sentència i ha assegurat que són unes imatges que “no poden ser acceptades”.

En una carta, Maragall ha reclamat “un diàleg sincer i valent” per definir el rol de l’Ajuntament en el moment actual i ha reclamat que la institució “es conjuri” i “es coordini” amb la resta d’espais per evitar que es repeteixin “les imatges de violència”.

En aquest sentit, han lamentat que l’alcaldessa, Ada Colau, no hagi anat a al reunió amb el president de la Generalitat i els altres tres alcaldes de les capitals i li ha demanat que “s’impliqui” als espais on es treballi la resolució del conflicte.

A la carta, on condemna tota violència, Maragall i el seu grup municipal aposten per impulsar mesures per “millorar la qualitat democràtica” dels cossos de seguretat. “És una hora greu que demana responsabilitat i la implicació de tots”, explica a la carta, on demana “un diàleg sincer, enllà de partidismes i càlculs polítics”.

En aquest sentit, demanen que l’Ajuntament sigui “part activa” de la iniciativa política i institucional que “el moment requereix”, i s’ofereixen a participar “intensament” a al recerca de solucions. “La capital del país a de situar-se a la primera fila de la societat, que vol expressar el seu rebuig a aquesta sentència terrible”, asseguren.

Més notícies
Colau planta Torra però es reuneix amb Torrent per parlar dels aldarulls
Notícia: Colau planta Torra però es reuneix amb Torrent per parlar dels aldarulls
Comparteix
L'alcaldessa de Barcelona ha considerat que la trobada impulsada pel Govern era "precipitada" i ha preferit una de "discreta" al Parlament
Colau veu una “situació crítica” a Barcelona: “La ciutat no s’ho mereix”
Notícia: Colau veu una “situació crítica” a Barcelona: “La ciutat no s’ho mereix”
Comparteix
Censura les "destrosses" i els enfrontaments que es van viure ahir al centre
Mossos i Policia Nacional llancen ràtzies simultànies per tallar la batalla campal de Via Laietana
Notícia: Mossos i Policia Nacional llancen ràtzies simultànies per tallar la batalla campal de Via Laietana
Comparteix
Més de sis hores d'aldarulls iniciats a la Via Laietana i han portat els dos cossos policials a llançar tots els furgons que tenien disponibles per dispersar els manifestants
Acció i reacció
Notícia: Acció i reacció
Comparteix
Manifestació amb esperit de 3 d'octubre i intensa jornada d'aldarulls amb 51 detinguts i 77 ferits

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa