Manuel Valls: "Que la Cambra caigui en mans independentistes és molt greu"

Josep Bou ha dit que "és el pitjor que podia passar"

El candidat a l'alcaldia amb el suport de Ciutadans, Manuel Valls, ha reaccionat a la victòria independentista a la Cambra de Comerç: "Que caigui en mans independentistes és molt greu". L'alcaldable i ex primer ministre francès s'ha mostrat "preocupat" pel resultat a les eleccions ja que la Cambra de Comerç és una institució "bàsica per a Barcelona, igual que Foment". "És una nova etapa que pot portar al desastre", ha lamentat Valls.

Més info: La candidatura independentista arrasa en les eleccions a la Cambra de Comerç

El candidat popular, Josep Bou, també ha manifestat la seva decepció amb els resultats de les eleccions. "És una molt mala notícia", ha declarat. A més, ha atribuït la victòria de la candidatura independentista al "separatisme colonitzador". "Està tot penetrat, han fet una feina extraordinària", ha concedit. També ha dit que "els han fet un gol" a la Cambra de Comerç.

Malgrat tot, l'alcaldable del PP s'ha mostrat disposat a "entomar" el cop, però no s'ha estat de dir que la victòria de la llista impulsada per l'ANC és "el pitjor que podia passar".

Més informació
Comentaris (9)
ton c. Fa 6 mesos
ara que s´ha votat de prendre les decissions a Barcelona en lloc de Madrid, ja sabem per si no ho sabiem que volen els unionistes-monàrquics, seguin xarrupant de la mamella espanyola a costa de nosaltres,
Pirinaico Fa 6 mesos
Jigajigagiigaiiii
Papitu Fa 6 mesos
Feu-vos fotre.
Maria Teresa Fa 6 mesos
És molt positiu per al nostre País que hagi guanyat una candidatura independentista a la Cambra; qui no se'n vulgui adonar que el País camina a passos de gegant cap a una modernització, cap a la nostra llibertat econòmica i social ho té malament, perquè és inevitable la nostra llibertat com a País.
busman Fa 6 mesos
!! --> \___/
capitao lampiao Fa 6 mesos
Sera el separatisme descolonitzador. El que es colonitzador sempre es l;imperialisme. Es com dir la democracia dictatorial o el feixisme democratic.
image/svg+xml