Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Laura Borràs sol·licita una plaça de professora titular a la UB
  • CA

La portaveu de JxCat en el Congrés i candidata a les primàries de la formació per a optar a la Presidència de la Generalitat, Laura Borràs, ha sol·licitat una plaça de professora titular de la Universitat de Barcelona (UB), segons han explicat fonts del partit i de la universitat a Europa Press.

Borràs, que és doctora en Filologia Romànica i, segons la seva fitxa de diputada en el Congrés, professora de la UB des de 1995, s’ha inscrit per a impartir Didàctica de la Llengua en la Facultat d’Educació d’aquesta universitat, segons va avançar La Vanguardia. Segons fonts de la institució, la plaça de professora titular a la qual aspira la dirigent de JxCat la convertiria en funcionària de l’Estat.

En paral·lel a aquesta decisió vinculada a la seva carrera professional, Borràs s’ha presentat a les primàries de JxCat per a ser la candidata del partit a la Presidència de la Generalitat en les eleccions previstes el 14 de febrer, i competeix en això amb el conseller de Territori i Sostenbilidad, Damià Calvet, i l’advocat Jordi Farrés.

Així, l’actual portaveu de la formació en el Congrés prossegueix amb la seva carrera política després que en 2017 es presentés a les llistes de Junts per Catalunya en el Parlament, exercís com a consellera de Cultura en el Govern de Quim Torra i posteriorment es presentés com a cap de llista a les estatals, la qual cosa li va permetre fer el salt al Congrés.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa