Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’Ajuntament manté i reforça la seva organització en l’àrea de Mobilitat
  • CA

L’Ajuntament de Barcelona manté i reforça la seva organització en l’àrea de Mobilitat, un àmbit que pilota la regidora Laia Bonet. L’agència de notícies Servimedia publicava erròniament el passat 25 d’octubre que “Bonet ha decidit d’alguna manera relegar en les seves responsabilitats Manuel Valdés López, gerent adjunt de Mobilitat, incorporant al mateix càrrec Oriol Altisench, enginyer i actual degà de Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya”, una informació que va reproduir el TOT Brarcelona i que el consistori ha desmentit.

En la informació difosa per Servimedia s’apuntava que “Bonet mostra poca confiança en Valdés, que s’ha vist implicat en una investigació de la Fiscalia per “connivència municipal amb la conducta infractora reiterada de les empreses incumbents”, Però el consistori deixa clar que “el recurs presentat davant el tribunal de contractes per una empresa de motos d’ús compartit va ser inadmès i les investigacions de Fiscalia arxivades”.  L’ ‘start up’ Tucycle Bikesharing havia interposat una demanda en què denunciava una possible maniobra del consistori municipal per ampliar llicències de motos compartides sense concurs beneficiant les grans empreses operadores, i el Jutjat Contenciós Administratiu número 11 de Barcelona va citar a declarar per aquest cas Manuel López Valdés. 

A més, l’Ajuntament notifica que “la senyora Laia Bonet Rull, tinenta d’Alcaldia i regidora de Mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona no ha procedit a rellevar del seu càrrec el senyor Manuel Valdés. El mateix continua actualment en el seu càrrec com a gerent de Mobilitat i infraestructures, exercint les responsabilitats pròpies del càrrec”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa