L’Ajuntament demana al Govern “instruccions clares” per als equipaments esportius

El regidor d'Esports assegura que el sector viu una "incertesa en majúscules"

L’Ajuntament de Barcelona ha demanat al Govern que en la propera reunió del Procicat es donin “instruccions clares” a les instal·lacions esportives de la ciutat. El regidor d’Esports, David Escudé, ha enviat dues cartes a les consellers de Salut, Alba Vergés, i de la Presidència, Meritxell Budó, en les quals adverteix que el sector esportiu es troba “davant d’una incertesa en majúscules” per la “falta de concreció” en relació a les mesures acordades la setmana passada per l’executiu català.

En la missiva, Escudé ha constatat que les instal·lacions esportives “ja han acreditat la seva adaptació i compliment tota a les mesures sanitàries i de control”.El regidor afegeix que l’Institut d’Esports del consistori municipal “certifica i garanteix totes les mesures establertes com a barrera de nous contagis”.

Defensa de l’esport

Escudé afegeix que els equipaments esportius de la ciutat “són espais de lleure i salut que enforteixen la cohesió social de la ciutadania”, “afavoreixen el desenvolupament psicològic i social en la infància i la joventut, gent gran i persones amb diversitat funcional”, i són “un extraordinari mitjà de transmissió de valors que ajuden a la formació d’una ciutadania activa i compromesa”.

A més, assegura ser “conscients” de la situació, i que per aquest motiu “s’ha treballat per complir amb el Pla d’Acció de desconfinament esportiu de Catalunya, aprovat pel Procicat el passat 13 de juny del 2020”. Escudé afegeix que aquest cap de setmana “ja s’ha remès tota la informació requerida pel Procicat”, però que “no s’ha rebut cap resposta clara”.

Nou comentari