Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La ràdio francesa de Barcelona retreu a Valls que els plantés en la festa d’aniversari
  • CA

Nou episodi de desamor entre la ràdio francesa de Barcelona, Equinox, i Manuel Valls. L’emissora va celebrar dijous el seu vuitè aniversari en una festa a la Casa Fuster i el candidat a l’alcaldia de Cs i Albert Rivera no s’hi va presentar, tot i haver-s’hi compromès. Això és, almenys, el que assegura el cofundador de l’emissora, Nico Salvadó, en un tuit, que li retreu que ho tenia ben fàcil, perquè la seu de campanya de l’ex primer ministre francès és tot just al costat, als Jardinets de Gràcia.

Salvadó i Valls ja van tenir un episodi tens al gener quan el periodista va entrevistar el candidat i li va preguntar per la seva relació amb Josep Ramon Bosch i la relació amb l’extrema dreta del president de Societat Civil Catalana. L’afer es va agreujar quan Bosch va amenaçar Salvadó per haver fet aquesta pregunta a Valls.

Dijous passat, Valls va ser realment el gran absent en la festa d’Equinox. Com es pot veure a la galeria de fotos que ha penjat l’emissora a la seva web, hi van anar des d’Artur Mas fins al candidat a l’alcaldia Josep Bou, passant pel també alcaldable Ernest Maragall, la número 2 de la llista de Joaquim Forn, l’exconsellera Elsa Artadi, el número 4 de la llista i exconseller, Ferran Mascarell, la número 2 de Junts per Catalunya al Congrés, Laura Borràs, la número 2 de la candidatura de Jaume Collboni, Laia Bonet, i periodistes, com ara Lluís Uría, subdirector de La Vanguardia, i Salvador Cot, director d’El Món i editor del TOT Barcelona.

Nico Salvadó amb el grup de Laura Borràs i Elsa Artadi a la festa del 8è aniversari de l'emissora francesa Equinox / Equinox

Nico Salvadó amb el grup de Laura Borràs i Elsa Artadi a la festa del 8è aniversari de l’emissora francesa Equinox / Equinox 

 

El cap de llista del PP a les eleccions municipals de Barcelona, Josep Bou, amb guants de boxa en la festa / Equinox

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa