Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La CGT demana que l’AMB expedienti Gemma Calvet per “maltractar” treballadors
  • CA

El sindicat CGT, que fa unes setmanes ja va demanar que s’expedientés el director de Planificació Estratègica de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), reclama ara que es faci el mateix amb Gemma Calvet, l’advocada i exdiputada que dirigeix l’Agència de Transparència de l’Organisme. Segons un comunicat difós aquest dilluns pel sindicat, Calvet també “maltracta” els treballadors que estan a la seva àrea, com feia Francesc Magrinyà fins que va ser traslladat de planta per evitar els “problemes relacionals” que va admetre oficialment l’AMB.

[r:1]

La nota feta pública per la CGT parla de “maltractament a les treballadores al seu càrrec, que han arribat a afectar la salut de diverses d’elles i, fins i tot, provocat la incapacitat laboral temporal d’una d’elles per ansietat”. Fonts de l’AMB han confirmat a aquest diari que el departament de Recursos Humans “està investigant” la denúncia i que Calvet ha presentat els seus propis informes contestant les acusacions de la CGT. Segons l’ens metropolità, el cas s’està tractant com marca protocol i el més probable és que aviat es demani una ampliació d’informació a les parts, “com s’ha fet en altres ocasions”, insisteixen.

En la sol·licitud oficial presentada a la directora de Recursos Humans de l’AMB, Eva Comellas, amb còpia al director de l’àrea de Presidència, Salvador Milà, el sindicat demana que “s’obrin diligències” a Calvet per aclarir les seves “maneres de fer i treballar”, amb “manca de respecte, indicacions contradictòries i pressions excessives” que està “soscavant la salut dels seus treballadors/res”. I afegeix que, “si s’escau”, se li obri després un expedient disciplinari per aplicar-li “les màximes sancions” per castigar un “clar abús de la seva posició”. 

Més notícies
L’AMB separa del seu equip el directiu acusat de ‘mobbing’
Notícia: L’AMB separa del seu equip el directiu acusat de ‘mobbing’
Comparteix
Francesc Magrinyà ha sigut traslladat a una altra planta a causa dels "problemes relacionals" entre ell i el personal al seu càrrec

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa