L’empresari alemany que va esbroncar Torrent, alcaldable per Barcelona

Karl Jacobi exposarà les raons a fer el pas en una roda de premsa aquest dimecres

Nou virtual candidat a l’alcaldia de Barcelona. L’empresari alemany, Karl Jacobi, conegut per la seva polèmica en esbroncar el president del Parlament, Roger Torrent, en un dinar al Círculo Ecuestre, s’apunta a la cursa per entrar a l’Ajuntament de la capital catalana. 

Jacobi exposarà les raons de la seva candidatura en una roda de premsa aquest dimecres, al Col·legi de Periodistes. En la seva presentació l’acompanyarà Victoria Alvarez, un testimoni clau en la investigació del cas Pujol, que entrevistarà dl postulant a l’alcaldia. Jacobi avança a través de la convocatòria de premsa que encapçalarà la llista d’un partit polític per assolir el seu objectiu. 

L’empresari, ariet de l’independentisme, es dedica a la publicitat i fa més de 35 anys que viu a Catalunya, concretament a Alella. Des de la seva intervenció durant la conferència de Roger Torrent desitjant-li la presó va saltar a la fama dins les files unionistes més contràries al Procés. Una fama que vol aprofitar per fer el salt a la política.

Més informació

Nou comentari