L’ANC anuncia que donarà suport a totes les candidatures independentistes

Confirma en un comunicat que no donarà "suport exclusiu" als candidats de Primàries, sinó que mantindrà la posició de totes les eleccions

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha anunciat avui el seu posicionament respecte de les eleccions municipals i ha confirmat que mantindrà la seva posició habitual, que és no apostar per cap candidatura en exclusiva, sinó que donarà suport a totes les llistes independentistes.

Deixa clar d’aquesta manera que, malgrat que ha impulsat el procés de primàries del qual va sorgir una de les candidatures de Barcelona –la de Jordi Grauperano donarà “suport exclusiu a les candidatures de Primàries”, tal com ja estava pactat des del primer momentL’ANC va promoure processos de primàries per fomentar la participació ciutadana en l’elecció de candidats independentistes. 

L’entitat sobiranista diu que respectarà la seva “transversalitat” i que, a partir del 23 de març, va donar per acabada la seva tasca en el projecte. L’ANC ha justificat el procés de primàries per “promoure la participació activa de tots els independentistes en les accions polítiques fins que tinguem implementada la República catalana”.

Més informació

Comentaris

  Marc 11/04/2019 9:20 am
  Ben fet! i més ara, que ja s'ha vist que en Graupera i companyia ens han pres el pèl. No volien unitat, sinó només la cadira per ells.
  Un venedor de disseny. 11/04/2019 5:24 pm
  Graupera és el típic fantasma que es creu mes llest que tothom. Es munta una història que no té res a veure amb la realitat i ven fum. La seva màxima podria ser "No se res però ho soluciono tot".
  Ricard 11/04/2019 6:47 pm
  Però el meu vot serà per ell !
  maricel 12/04/2019 1:12 am
  I qui va promoure les Primàries...?

Nou comentari