L’Ajuntament calcula que la Generalitat deu 280 milions en inversions a Barcelona

L’equip de govern de l’Ajuntament de Barcelona estima que la Generalitat ha deixat d’invertir 280 milions d’euros a la ciutat des de l’any 2011, segons ha avançat La Vanguardia i han confirmat fonts municipals. El deute institucional reconegut oficialment, se situa en gairebé 21,5 milions.

Aquesta última quantitat és la que es pot reclamar de forma legal. Però l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, també posarà sobre la taula del president de la Generalitat, Quim Torra, l’anomenat “deute ciutadà”, és a dir, per falta d’inversió dels darrers anys. En aquesta xifra més elevada s’inclou, per exemple, les quantitats que la Generalitat ha deixat d’invertir en les escoles bressol de la ciutat, una qüestió que està judicialitzada.  Colau i Torra es reuniran dimarts que ve, 30 de juliol, a Palau.

[r:1]

Comentaris

  calculant Juliol 26, 2019 | 13:28
  L'Ajuntament ha calculat quant l'hi deu l'estat a la Generalitat?
  Antoni Juliol 26, 2019 | 17:33
  I l,estat quan déu a la Generalitat ?
  Lo lleva crudo Juliol 26, 2019 | 21:26
  Quim ahora no lleva suelto encima. Pero el mes que viene le pagara el billetes de Monopoly, duros a cuatro pesetas y bonos de la República. Él es así, muy simbólico para sus cosas.

Nou comentari

Més notícies

Hoffman (MWC) i Quim Torra, primeres reunions a l’agenda del govern Colau-Collboni

El tinent d'alcalde s'encarregarà de les relacions institucionals de l'Ajuntament i augura anuncis després de la Junta Local de Seguretat de divendres