Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Karl Jacobi celebrarà Sant Jordi perquè és la festa del “final de l’hivern”
  • CA

Per a l’alcaldable Karl Jacobi el 23 d’abril se celebra el final de l’hivern. L’empresari alemany i candidat a alcalde ha explicat que, segons els seus “coneixements”, el dia de Sant Jordi és un dia festiu perquè arriba l’estiu. Sobre què farà el dimarts 23 d’abril, ha dit que encara no ho sap. L’hivern va acabar oficialment el 20 de març. 

En un primer moment, preguntat sobre què farà el 23 d’abril al Versió Rac1, ha dit que és el dia després del tancament del període per presentar les llistes electorals per a les eleccions municipals. Sobre la presentació de la seva llista, per a la qual demanava la col·laboració de dones per completar-la, ha narrat com un col·laborador de la candidatura va passar la nit del 16 al 17 d’abril davant de la Ciutat de la Justícia. Allà està situada la Junta Electoral de Barcelona, i Jacobi ha manifestat que volia ser el primer a entregar la llista perquè les paperetes de la seva llista estiguin col·locades a l’esquerra de les taules. Segons ha descrit, la primera candidatura que presenta la llista tindrà una posició privilegiada a la taula, que és a la cantonada esquerra. 

 

Sobre la recaptació de diners per a la campanya, l’alcaldable ha reconegut que no ha aconseguit encara els 10.000 euros que necessita per finançar els actes i la publicitat. Jacobi ha opinat que la manca d’aportacions es deu al fet que tothom es pensa que, com és empresari, és “ric” i que pot finançar la campanya. “Lamentablement no és així”, ha reconegut. De moment ha recollit 120 euros, segons ha explicat al Versió Rac1. El candidat ha precisat que necessitaria uns 100.000 euros per a la campanya.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa