JxCat exigeix a Colau que actuï per “evitar els efectes de les vagues del Prat” sobre Barcelona

Els conflictes laborals a l’aeroport del Prat –del personal de terra d’Iberia i dels vigilants dels controls de seguretat– amenacen de provocar un altre estiu de caos que té una repercussió directa sobre Barcelona, tant sobre els veïns de la ciutat que necessiten desplaçar-se com sobre el turisme i, per tant, el sector hoteler i la restauració.

Amb aquests arguments sobre la taula, el regidor de Junts per Catalunya Jordi Martí ha registrat una pregunta oral a l’alcaldia per demanar a Ada Colau que expliqui quines mesures pensa prendre per pal·liar els efectes d’aquestes vagues. “Quines mesures pensa dur a terme el govern municipal davant de la vaga anunciada pel 9 d’agost dels treballadors de seguretat de l’aeroport del Prat per tal d’ajudar a revertir els inconvenients que pugui produir la situació?”, diu textualment la pregunta.

[r:1]

Martí considera “greu” la situació a l’aeroport d’El Prat. “Davant aquesta situació tan delicada i greu per a Barcelona i tot el país. demanem a l’alcaldessa Ada Colau i el seu govern que entomin la situació, que assumeixin la seva responsabilitat i intervinguin en primera instància per intentar evitar al màxim els efectes negatius que tindran aquestes vagues anunciades”, ha dit.

Comentaris

    almogaver,cat Juliol 30, 2019 | 13:53
    Heu notat que totes les vagues d'Ibèria i/o AENA es fan a Barcelona-aeroport?

Nou comentari

Més notícies
Una quinzena de treballadors d'Ibèria concentrats a la zona d'arribades de l'aeroport del Prat / ACN

El personal de terra convocarà més vagues si Iberia no seu a negociar

La protesta del cap de setmana passat juntament amb les tempestes van complicar l'operativa de l'Aeroport del Prat

Els vigilants de seguretat del Prat registren la vaga indefinida: “Estem pitjor que amb Eulen”

El comitè d'empresa acusa Trablisa d'incomplir el pacte que va posar fi a l'aturada del 2017 que va col·lapsar l'aeroport

81 vols cancel·lats a l’aeroport del Prat per la vaga del personal de terra d’Iberia

La companyia xifra en el 15% el seguiment de l'aturada en el segon dia de protesta dels treballadors