Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
JxCat denuncia un “progressiu enfosquiment” als carrers de l’Eixample i reclama més llum
  • CA

El grup municipal de Junts per Catalunya a Barcelona ha reclamat aquest dissabte a l’Ajuntament més il·luminació als carrers del districte de l’Eixample. El partit ha posat en marxa una campanya en què s’han enganxat mil cartells informatius en edificis dels carrers “més foscos” amb el lema “L’Eixample necessita més llum”, ha informat JxCat en un comunicat. Entre les vies afectades, la formació subratlla la mala il·luminació en carrers com Lepant, Castillejos, Ribes, Enric Granados, Diputació, Parlament, Borrell o Rambla Catalunya.

En els últims anys s’ha vist “un progressiu enfosquiment” perquè una part de l’enllumenat ha quedat obsolet i en alguns casos els arbres tapen els fanals, segons el partit. La líder de JxCat a l’Ajuntament de Barcelona, Elsa Artadi, ha afirmat que “els carrers foscos generen una sensació d’inseguretat, van en contra de l’urbanisme amb perspectiva de gènere, fan carrers menys amables i no conviden a passejar ni a comprar”.

“Ara més que mai necessitem una ciutat viva, amable, segura i amb més llum”, i ha indicat que, al seu judici, millorar la il·luminació només consisteix en voluntat política.

La llista completa dels carrers de l’Eixample on JxCat considera prioritària una acció immediata que millori la seva il·luminació són són Enric Granados, Diputació i Villarroel, a l’Esquerra de l’Eixample; Rambla Catalunya, a la Dreta de l’Eixample; Borrell, Manso, Parlament i els entorns del Mercat de Sant Antoni, a Sant Antoni; Lepant, Mallorca, Castillejos i Santa Antoni Maria Claret, a la Sagrada Família; i Plaça Fort Pienc, Ali Bei, Roger de Flor i carretera de Ribes, al Fort Pienc.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa