JxCat demana garantir l’ampliació i remodelació de l’Hospital Clínic

Volen trobar un acord "unànime" que doni garanties de continuïtat a l'equipament

El portaveu del grup municipal de JxCat a Barcelona, Jordi Martí, ha explicat que proposarà al ple d’aquest divendres consensuar un ‘Compromís pel Clínic’ per garantir l’ampliació i remodelació de l’hospital i la seva continuïtat en el districte de l’Eixample. Ho ha dit en una roda de premsa aquest dimecres, en la qual ha explicat que la proposta se centra en el futur de l’Hospital Clínic i es presenta amb la voluntat de trobar un acord “unànime” que doni garanties de continuïtat a l’equipament, ha informat JxCat en un comunicat.

“La falta d’espai en la seva ubicació actual dificulta el manteniment del mateix grau d’excel·lència assistencial, docent i investigadora i que per tant cal buscar una solució que asseguri la continuïtat de l’Hospital Clínic a Barcelona”, ha dit el regidor. Martí ha demanat un espai de diàleg que incorpori agents, entitats, al mateix Clínic, administracions competents, col·lectius sanitaris, entitats veïnals i tots els grups municipals.

Al ple també demanaran elaborar un pla de lluita contra el racisme a Barcelona per a abordar la pèrdua de cohesió que s’està produint en determinats barris de la ciutat, agreujada per la crisi, així com impulsar una línia d’ajudes directes a les sales de cinema independents.

Nou comentari