JxCat demana a Colau que eviti que la Fundació Francisco Franco actuï a Barcelona

El grup municipal pregunta al govern municipal què estan fent per evitar que l’associació difongui la seva ideologia

El portaveu del grup municipal de Junts per Catalunya a l’Ajuntament de Barcelona, Jordi Martí, ha registrat una bateria de preguntes per saber què està fent el govern municipal per evitar que la Fundació Francisco Franco difongui la seva ideologia a Barcelona. Martí també ha reclamar al consistori conèixer de primera mà les gestions que s’estan fent per il·legalitzar la fundació, tal com va instar el ple a finals del 2018.

JxCat ha demanat al govern municipal que aclareixi de quina manera la Fundació Francisco Franco està establir-se a Barcelona, ja que primer van anunciar que tindria una seu física i aquest dimarts s’ha desdit i han assegurat que han nomenat una delegada territorial amb una “seu virtual” per poder organitzar actes a la capital catalana.

El ple de l’Ajuntament del desembre del 2018 va donar llum verda a una moció que reclamava al govern espanyol l’inici dels tràmits per il·legalitzar la fundació del dictador. La iniciativa la va posar en marxa el mateix govern dels comuns i va rebre el suport de tots els grups –excepte Cs i PP– i de desenes d’entitats.

Més informació

Nou comentari