Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
JuntsxCat proposa un pla de xoc “per salvar” el sector cultural
  • CA

El grup municipal de Junts per Catalunya proposa un pla de xoc “per salvar” el sector cultural arran de la crisi del Covid-19. JxCat ha reclamat, en la mateixa línia, obrir una taula de treball executiva entre administracions i els operadors del món de la cultura per impulsar un paquet de mesures immediates i a mig termini que vetllin per la subsistència del sector i promoguin noves oportunitats de futur.

Davant d’aquesta crisi JxCat proposa una “tresoreria d’emergència”, un nou marc fiscal i laboral per les indústries culturals, la suspensió de segons quins impostos o una campanya de comunicació “massiva quan tot torni a la normalitat”

Ferran Mascarell, regidor de JxCat, ha lamentat que “la crisi oberta per la incidència del coronavirus” fa perillar “tots els sectors culturals de la ciutat, especialment en l’àmbit privat”. “Cal protegir l’escena cultural i posar en marxa immediatament un pla que identifiqui noves oportunitatsper rellançar la marca Barcelona des de l’escena local a la internacional”, ha reblat el regidor.

Així, el Grup de JuntsxCat proposa constituir una taula de diàleg que conformin les organitzacions dels diferents sectors culturals i els seus responsables, la regidoria de Cultura de l’Ajuntament, l’ICUB, la Conselleria de Cultura de la Generalitat, l’àrea de Cultura de la Diputació

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa