Jordi Graupera i Eduard Voltas s'enganxen a Twitter per les primàries que promou l'ANC a Barcelona

Un article al diari 'El món' fa saltar la polèmica entre el periodista i editor i el candidat

"Això és mentida i t'agrairia que ho corregissis". Amb aquesta reclamació, Jordi Graupera ha obert la polèmica a Twitter amb Eduard Voltas. La discussió és sobre les primàries a les eleccions municipals a Barcelona en què Graupera és el principal candidat i que l'ANC promou. Un projecte presentat inicialment amb la intenció que tots els partits sobiranistes s'hi afegissin però que, davant la negativa i la indiferència de les tres formacions apel·lades –ERC, PDECat i la CUP–, amb tota probabilitat acabarà sent la quarta candidatura independentista el 26-M. Una situació que és interpretada per Voltas com una fragmentació que afebleix l'espai sobiranista i que dona més possibilitats de guanyar a Manuel Valls amb el suport de Cs,

L'estira-i-arronsa entre Graupera i Voltas ha començat per una frase de l'editor al seu article al diari 'El món' d'ahir, titulat Primàries: el suïcidi de l'ANC?. "La participació en política és lliure, tothom hi té dret, i són els ciutadans amb el seu vot els únics que poden dir si en un Parlament o en un consistori hi ha d’haver 3 partits o 30. Tampoc tinc massa a dir sobre el fet que es declarin uns objectius i se’n tinguin uns altres". Aquest "es declarin uns objectius i se'n tinguin uns altres" ha encès Graupera.

I Voltas ha obert un fil per respondre-li, anunciant que tenia tantes coses a dir-li que no sabia ni "per on començar".

I en un dels tuits del llarg fil, Eduard Voltas, torna a dir que les intencions actuals d'aquesta candidatura no són les declarades inicialment.

En una altra piulada, Voltas li retreu a Graupera que faci referència en públic, en un tuit, a una conversa que ells dos havien tingut en privat.

Més tard, Graupera ha tornat a la càrrega i ha donat per fet que Voltas accepta implícitament que no ha canviat mai de discurs sobre què han de ser les primàries.

Més informació
Comentaris (9)
Juanjo Fa 9 mesos
Com a soci actiu d'ANC en el meu municipi, dono fe que, qui és més reaci a fer una llista independentista, ni que sigui de mínims, és ERC. Em dol molt dir-ho, però al meu municipi és així. Crec que a nivell nacional van pel mateix camí. Parafrasejant l'Astèrix, goso dir: Estan bojos aquests catalans pseudoindependentistes, sobiranistes, autonomistes. El poble, però, espero que els sàpiga posar a cadascú al seu lloc.
desorientat Fa 9 mesos
No sé perquè l'ANC s'ha ficat en aquest embolic. Si els partits "indepe" no volen fer una llista única, perquè l'ANC insisteix en fer primàries... amb qui compten, amb indepes a qui no els agrada cap partit independentista?
kiko Fa 9 mesos
no es pot tenir un quart partit independentista, nomes dividira vots i fara perdre alcaldies i regidors.
SIEGFRIED Fa 9 mesos
...SUSANA GIMENEZ Y MORIA CASAN...
Marce Ramon Fa 9 mesos
Crec que fa temps que ERC te un objectiu i obsessió clara, guanyar per majoria, fer MHP un dels seus, i a partir d'aquí ampliar las basses creant o pactant un altre tripartit. Si tant l'hi preocupa al Voltas i per tant a ERC, que Valls pugui guanyar, doncs lo més raonable es buscar la unió, en comptes de defensar obstinadament la seva via, es ERC qui no vol la unió, i son ells que en certa forma provocant que la ANC, farta de polítics partidistes faci un pas endavant. Ara ploren per que ve
Angelblau Fa 9 mesos
Aquest tal Boltas te el culllogat. No es pas de fiar.
image/svg+xml