Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Janez Sanz i Joan Subirats substituiran a Jordi Rabassa, de permís de paternitat

La tinenta d’alcaldia Janet Sanz assumirà temporalment la regidoria de Ciutat Vella, durant les 12 setmanes de permís de paternitat del regidor d’aquest territori, Jordi Rabassa. La gestió del districte més absorbent de la ciutat se sumarà a l’extensa cartera –Ecologia, Urbanisme, Infraestructures i Mobilitat– que ja portava fins ara. No obstant, alguns dels projectes que té Ciutat Vella sobre la taula són compartits amb la tinença de Sanz, com la remodelació de la Via Laietana o la lenta reforma de la Rambla

D’altra banda la regidoria de Memòria democràtica, que també portava Rabassa, passa a mans del tinent d’alcaldia de Cultura i Educació, Joan Subirats. De fet aquesta àrea ja s’integrava sota el paraigües de la seva tinença, pel que la suplència en aquest cas serà bàsicament una recentralització.

El traspàs es va fer efectiu el 13 de maig, després d’un decret d’alcaldia la vigília, però no ha transcendit fins aquest divendres quan la Gaseta municipal ha publicat la decisió. Fonts municipals detallen al TOT Barcelona que la distribució de les 12 setmanes de permís encara no està del tot tancada, pel que la suplència de Sanz i Subirats podria allargar-se més enllà del setembre.

Actualment també està de baixa per maternitat la tinenta d’alcaldia Laura Pérez, que ha delegat les seves competències en la regidora de Salut, Gemma Tarafa. A banda, la regidora de Nou Barris i d’Infància, Joventut i Gent Gran, Marga Marí-Klose, està de baixa des del mes de gener.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa