Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Iglesias avala Colau com a possible “presidenta de la Generalitat” o “del govern espanyol”
  • CA

El secretari general de Podem, Pablo Iglesias, ha assegurat aquest dijous que la líder de Barcelona en Comú, Ada Colau, té en ment ara ser alcaldessa durant els pròxims quatre anys, però que després de ser-ho durant 8 anys no tindrà límits: “Podrà ser la presidenta de la Generalitat, podrà ser la presidenta del govern espanyol. Per què no?”.

A més, Iglesias ha destacat que a ell li queda molta carrera, però que li agradaria deixar la política després de governar. En aquell cas, assegura que seran “els lideratges femenins” els que prendran protagonisme. “Podria ser bonic: la presidenta d’Espanya, Irene Montero, i la de la Generalitat, Ada Colau”, ha expressat en una entrevista a Rac1.

Sobre si empatiza més amb Sánchez o els treballadors de l’Hospital Sant Pau que el van xiular, ha dit que tendeix a fer-ho amb els treballadors i que a ell també li han xiulat, i que cal acceptar-lo amb esportivitat, després del que ha afirmat que ell feia vaga quan era estudiant i que va exercir la desobediència, però sent conscient que se li podia multar o detenir en accions com tallar carreteres.

Iglesias ha assegurat que entén que ciutadans es autoinculpen en la campanya d’Òmnium, encara que ell no ho faci i, preguntat pel fet que prevegi participar la nit d’aquest dijous en un programa de televisió en lloc de l’acte d’inici de campanya, ha assenyalat la importància que ho vegin milions de persones i ha dit que després tractarà d’acudir a l’acte.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa