Graupera respon a Torra: "Amb la crida a la unitat només protegeixes Convergència"

El candidat de Primàries de Barcelona contesta a la petició del president de la Generalitat d'aquesta tarda

El cap de llista de Primàries de Barcelona, Jordi Graupera, ha sortit ràpidament a contestar al reclam implorat del president de la Generalitat, Quim Torra, per bastir una llista unitària a Barcelona. "Amb aquesta crida buida a la unitat [...] només protegeixes Convergència", ha etzibat l'alcaldable, que també ha catalogat la proposta com "un argument electoral que acompanya l'estratègia d'apel·lar a la pena". Ho ha fet a través de Twitter i amb un missatge clar: la llista conjunta és una utopia irrealitzable, especialment quan Ernest Maragall l'ha tornat a rebutjar aquesta setmana.

Graupera ha respost així a la demanda de Torra, que ha arribat a dir: "Junts, junts a tot arreu, a Barcelona també, si us plau, conseller Maragall, Mascarell, amic Jordi Graupera, Neus Munté, conseller Forn, poseu-vos d'acord, seiem-nos tots". Tot i la picada d'ullet en la referència amistosa, el líder de Primàries ha emplaçat el president a deixar "d'encobrir les lluites intestines dels partits" i a explicar "la veritat a la gent". 

En la línia del que havia explicat Graupera en ocasions anteriors, ha matisat que temps enrere sí s'hagués prestat a teixir una llista comuna si s'haguessins sumat al projecte obert de Primàries. "Vau tenir temps, disposició i mètode per treballar per una unitat que no diluís la pluralitat, ni subhastés l'electorat en un casino", ha remarcat el guanyador del procés de primàries. A més, en una crítica a la Crida Nacional, ha reblat: "És tard per comprar-vos un moviment de base. [...] Sempre copieu de forma maldestra les idees creatives". 

 

Comentaris (13)
Si que hi ha comentaris, però no els publiquen. Fa 1 any
Graupera ha decebut. S'ha sentit agredit en la seva ambició personal i, en comptes de reaccionar amb intel·liència i prudència ha caigut en comentaris mediocres de vols ras. Llástima que malmeti la seva imstge d'alcaldable jove dinàmic i amb visió de futur. Fins fa dubtar si s'haurá atrofiat el seu sentit de treballar per l'independentisme. .
SR.MEU Fa 1 any
En nom de la unitat també es van convocar les teves primàries! I per la unitat l'Anc n'ha convocat arreu. Resultat més atomització de l'independentisme. És complicat d'entendre.
Jaume Fa 1 any
Marta Ferrusola , es como si nos hubieran entrado a robar .
JordiP Fa 1 any
Ai,Graupera, que se't veu el llautó! Quan clamaves per la unitat i les llistes unitàries, en qué pensaves? És clar, quedava molt bonic aquella postura unitarista, oi? El demòcrata demanava aleshores allò que ningú estava disposat a acceptar. Ara que hi ha una possibilitat de fer-ho, ara el senyoret fa fàstics. Has ensenyat el teu sectarisme, Graupera. Doncs molt bé, nano: ja pots presentar-t'hi, tot solet. Financia't com puguis i queda a l'alçada del betum. O ja tens finançador, Graup
Boi Fa 1 any
Ni entrenant-nos ho podriem fer pitjor. Uns que volen les primàries per fer unitat, d'altres que proposen moviments transversals per la República demanant unitat, i uns i altres llençant-nos els trastos al cap. Pena
Rocaguinarda Fa 1 any
Ja veurem què dirà el dia després de les eleccions quan Jordi Graupera hagi tret zero regidors i els vots per ell hagin sigut llençats.
image/svg+xml