Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Graupera denuncia que l’han desconvocat d’un debat per pressió “dels partits”
  • CA

El candidat de Barcelona és capital, Jordi Graupera, assegura que els organitzadors d’un debat amb els principals alcadables de la ciutat, la Taula del Tercer Sector, l’han desconvocat després d’haver-lo convidat a participar-hi en un primer moment. “Han rebut la trucadeta dels partits”, apunta Graupera en una piulada a la xarxa social Twitter. Un supòsit que l’entitat organitzadora ha desmentit, assegurant tant a xarxes socials com a aquest diari, que no ha rebut “cap trucada”. “Lamentem l’error de la convocatòria però l’elecció respon a criteris objectius de representació parlamentària”, han afegit des de la Taula del Tercer Sector. 

En aquesta ocasió, l’organització ha preparat una trobada entre els principals caps de llista, que comptarà amb Ada Colau (BComú), Elsa Artadi (JxCat), Manuel Valls (amb el suport de C’s), Ernest Maragall (ERC), Jaume Collboni (PSC), Josep Bou (PP) i Anna Saliente (CUP) el dijous 25 d’abril. Segons apunta el líder de Barcelona és capital, ell havia estat convidat inicialment, però ha quedat esborrat de la proposta perquè “tothom està acostumat a dominar la societat civil, també el tercer sector”. A la resposta, l’ens organitzador apunta, a més, que espera “poder compartir visions” amb Jordi Graupera en una trobada que li haurien demanat “fa uns dies”.

El cap de llista de la nova candidatura ja ha denunciat en nombroses ocasions el boicot dels principals partits polítics a enfrontar el seus números 1 en una debat amb ell, ja sigui rebutjant de ple la participació o envian-t’hi segones espases. 

 

Més notícies
“Ningú sap en què es gasten els diners els grups municipals”: Graupera, en 20 frases
Notícia: “Ningú sap en què es gasten els diners els grups municipals”: Graupera, en 20 frases
Comparteix
El candidat de Barcelona És Capital ha transformat el debat que no aconseguit fer en un acte de preguntes obertes amb ciutadans per contraprogramar 'Salvados'
Graupera, en el vídeo en què ha explicat com han anat, segons ell, les negociacions per al debat que proposava
Graupera, a l’atac: explica en un vídeo com s’han excusat els partits del debat que proposava
Notícia: Graupera, a l’atac: explica en un vídeo com s’han excusat els partits del debat que proposava
Comparteix
El cap de llista de Barcelona És Capital assegura que Junts per Catalunya només hi volia anar si hi havia ERC i que Maragall ha respost que no volia contraprogramar el 'Salvados'

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa